Tavi Clonda, comentariu controversat la fotografia Andreei Bălan. Soțul Gabrielei Cristea nu s-a mai abținut

Data publicării:

Tavi Clonda i-a reacționat Andreei Bălan la o fotografie, în mediul online. 

Andreea Bălan este una dintre cele mai celebre cântărețe din România, dar și una dintre cele mai râvnite femei, la momentul actual, după ce a rămas singură de mai bine de doi ani. Fosta soția a lui George Burcea are o siluetă de invidiat pe care și-o menține intactă, în ciuda faptului că a dat naștere de două ori, a două fetițe superbe. Pe lângă muzică însă, solista mai are încă o mare pasiune: dansul. Andreea Bălan este cunoscută pentru faptul că reușește să creeaze show-uri complexe, cu foarte multe coregrafii îndrăznețe. În acest sens, recent, artista a publicat o fotografie pe rețelele de socializare, unde apare îmbrăcată extrem de sexy, descrierea pozei fiind: „Îmi doresc să dansez cu cineva. Vreau să simt căldura cuiva, cu cineva care mă iubește”.

Nu doar fanii au sărit să-i comenteze în număr cât mai mare artistei la fotografie, ci și Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, care i-a scris Andreei Bălan: „Te aștept sâmbătă la concertul meu să dansezi…”

VEZI și: Andreea Bălan, scandal la „Te cunosc de undeva”. Conducerea a luat atitudine

 

 

Care este secretul unui ten perfect

La vârsta de 38 de ani, Andreea Bălan se ține departe de riduri, având un ten perfect. Aceasta spune, în acest sens, faptul că are un ritual clar de îngrijire a pielii încă de la vârste fragede, mama sa fiind cea care i-a implementat primele principii în materie de beauty. 

 „Creme am folosit și folosesc dintotdeauna. De când mergeam prin turnee, de pe la 18 ani. Sunt tot felul de creme pentru fete tinere, apoi pentru cele de 25-30 de ani, peste 35 și evident peste 50 de ani. Folosesc de ani de zile aceste creme, iar asta am învățat de la mama mea. Pentru că mă machiez în fiecare zi, de la 15-16 ani, am grijă să mă demachiez în fiecare seară, pentru că este important să nu adorm machiată, pentru că toate smacurile dacă le ții pe față peste noapte deteriorează fața”, a mai povestit Andreea pentru Ego.

Mai mult, vedeta susține faptul că „secretul” unui trup cât mai suplu stă în disciplină. Chiar dacă sunt anumite obiceiuri sănătoase pe care nu le urmează întotdeauna cu plăcere, vedeta spune că nu trece niciodată peste ele, întrucât de ele depinde silueta ei din viitor. 

„Tot timpul am fost foarte disciplinată, cred că și de aceea am rezistat atâția ani în industria muzicală. Există o rutină și o disciplină. Vreau, nu vreau, le fac. Fie că este vorba să mă demachiez seara, fie că este vorba de jumătatea de oră de sport pe care o fac în fiecare zi, fie că este vorba de apă. Chiar dacă am pofte să mănânc fast-food, nu mănânc. Adică ține de disciplină și de cum te iubești și cum iubești viitorul, adică vrei să arăți bine și peste 10-15 ani, așa că trebuie să ai grijă de tine în prezent”, a mai adăugat artista. 

VEZI și: Andreea Bălan, ipostază de infarct. Fosta soție a lui George Burcea a renunțat la inhibiții: „Faceți cunoștință cu cealaltă parte a mea”

 

 

Cum se menține artista în formă

Jurata ”Te cunosc de undeva” are doar două mese pe zi, unde nu exagerează niciodată cu cantitatea. Totuși, acest lucru îi permite vedetei să se răsfețe și cu câte un mic desert, însă totul se desfășoară cu anumite limite.

”Mănânc doar de două ori pe zi, un singur fel. Mănânc desert după fiecare masă”, a spus Andreea Bălan, potrivit wowbiz.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel