Tavi Clonda a recunoscut că nu dorea să își întemeieze o familie: „Nu vrei copii, dacă nu întâlnești femeia care trebuie. Cam așa a fost în cazul nostru”

Data actualizării: | Data publicării:
foto: podcast celebru si parinte/youtube
Descriere foto: foto: podcast celebru si parinte/youtube

Tavi Clonda a recunoscut, în cadrul podcastului „Celebru și Părinte”, că nu își dorea o familie până să o întâlnească pe Gabriela Cristea, soția lui.

Tavi Clonda a dezvăluit, în cadrul podcastului „Celebru și Părinte cu Marius Gheorghiu”, că până să o întâlnească pe Gabriela Cristea, partenera sa de viață, ideea de a avea o familie nu era în planurile sale. Cu o carieră în plină ascensiune, dedicată muzicii și scenei, Tavi a trăit viața cu intensitate, căutând succesul și satisfacția în cariera sa artistică.

Te-ar putea interesa și: Angelina Cozma oferă cel mai bun sfat pentru o digestie optimă: „Toți mâncăm, dar puțini ne hrănim!”

„Până să o cunosc pe Gabriela, nu mi-am dorit neapărat o familie”

Cu toate acestea, totul s-a schimbat când Gabriela Cristea a intrat în viața sa. Tavi povestește că cei doi au petrecut trei sau patru ani în care au crescut împreună, atât în carieră, cât și în viața personală. Această perioadă de timp a fost importantă pentru Tavi, care a realizat că echipa și susținerea partenerei sunt vitale pentru succesul său, atât pe plan personal, cât și profesional.

„Până să o cunosc pe Gabriela, nu mi-am dorit neapărat o familie. 

Am o familie frumoasă, am o soră. Am avut o familie foarte ok, dar nu m-am gândit la asta. Când ești mai tânăr, nu vrei copii, dacă nu întâlnești femeia care trebuie, să-ți pună capac, vrei carieră. Am venit în București, a facultate, am fost la concerte, am fost plecat afară. M-am întors, adică totul era „să fac piese, hituri”, numai să cânt, numai să fiu pe scenă.

Când a venit Gabriela, s-au întâmplat lucrurile astea împreună, vreo 3-4 ani, și cu cariera, și cu ea, dar ușor, ușor, mi-am dat seama că, de fapt, echipa contează. Nu poți singur să faci lucruri. Ăsta e nucleul tău, echipa ta”, a spus Tavi Clonda.

„Sunt dependent de femeie, nu pot singur”

Una dintre dezvăluirile surprinzătoare ale lui Tavi a fost recunoașterea faptului că el se consideră dependent de partenera sa. 

„Eu, recunosc, sunt dependent de femeie, nu pot singur, nu-mi place să stau singur. Sunt dependent de partenera mea și nu mi-e rușine să spun asta. Nu vreau să plec undeva 6 luni, singuri. Nu cred în chestia asta, în relațiile astea. Femeia cu bărbatul trebuie să comunice, să fie aproape. Se mai poate întâmpla să pleci 2-3 zile, o săptămână într-un turneu, într-o chestie, dar, de când am copii, mi-am pus cariera mai în spate, dar nu-mi pare rău. Poate că am niște sentimente că pot mai mult să fac, dar așa am prioritizat eu”, a mai spus acesta.

Te-ar putea interesa și: Hailey Bieber este însărcinată. Cum au anunțat Hailey și Justin Bieber vestea că vor fi părinți

„Am pus familia pe locul întâi, nu pe mine, nu pe Gabriela, nu copiii. Pe toți”

O altă schimbare semnificativă în viața lui Tavi a fost prioritizarea familiei în fața carierei sale. Deși muzica a rămas o pasiune și o parte importantă din viața sa, Tavi a înțeles că nimic nu poate înlocui bucuria și satisfacția adusă de timpul petrecut alături de cei dragi. Astfel, el și Gabriela au pus familia pe primul loc, luând decizii care să le permită să fie prezenți și implicați în viața copiilor lor.

„Am pus familia pe locul întâi, nu pe mine, nu pe Gabriela, nu copiii. Pe toți. Și atunci luăm deciziile cele mai înțelepte. Când Gabriela e plecată, trebuie să stau eu cu copiii, plec și eu, rămâne ea cu copiii, dar copiii nu trebuie neglijați și, mai ales, în majoritatea timpului, să fie toți 4.

Nu mi-am dorit neapărat o familie. Când întâlnești pe cineva, având educația de familie de acasă, normal că îți dorești, când întâlnești persoana cu care vezi că poți construi lururi și vede și ea că alături de tine poate construi lucruri. Cam așa a fost în cazul nostru”, a încheiat Tavi Clonda.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Ana-Maria Bugiu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel