Hailey Bieber este însărcinată. Cum au anunțat Hailey și Justin Bieber vestea că vor fi părinți

Data publicării:
foto: agerpres
Descriere foto: foto: agerpres

Hailey Bieber a anunțat pe contul ei de Instagram că este însărcinată. Cum a fost primită vestea de către fanii familiei Bieber.

Hailey Bieber, fondatoarea liniei de produse cosmetice Rhode, a dezvăluit pe contul său de Instagram o veste care a stârnit valuri de bucurie în rândul fanilor săi din întreaga lume: este însărcinată.

Te-ar putea interesa și: Angelina Cozma oferă cel mai bun sfat pentru o digestie optimă: „Toți mâncăm, dar puțini ne hrănim!”

De la aparițiile pe covorul roșu la ședințele foto și evenimentele de modă, ochii sunt acum ațintiți spre Hailey, pentru a vedea cum va naviga prin această perioadă plină de schimbări. În același timp, Justin Bieber, cunoscut pentru muzica lui de succes și pentru provocările personale pe care le-a depășit în fața publicului, va fi și el subiectul unui interes sporit, deoarece fanii vor să vadă cum se va integra în rolul de tată.

Hailey și Justin Bieber vor deveni părinți

După luni de speculații și zvonuri care au circulat în mediul online, Hailey a confirmat, în cele din urmă, faptul că așteaptă un copil cu soțul ei, Justin Bieber. Cu toate că cei doi au păstrat această veste cu discreție până acum, a venit momentul să împărtășească bucuria lor cu toată lumea.

Vestea că Hailey este însărcinată a fost primită cu entuziasm de către fani, care au inundat rețelele sociale cu felicitări și urări de bine pentru tânărul cuplu. Mulți au speculat de mult timp despre când va veni acest moment pentru cei doi, iar acum, că este oficial, admiratorii sunt extrem de încântați să vadă cum familia Bieber se extinde.

Hailey și Justin Bieber au devenit unul dintre cele mai cunoscute cupluri, cu o relație care a fost mereu subiect de interes pentru mass-media. De la începuturile lor până la căsătoria lor în 2018, cei doi au fost mereu în centrul atenției, iar acum, că vor deveni părinți, atenția asupra lor va crește și mai mult.

Te-ar putea interesa și: Cum a debutat Karmen Minune în muzică: „Tata s-a ascuns după un stâlp, ca să plângă. Atât de puternic a fost șocul”

Pe măsură ce Hailey și Justin se pregătesc să devină părinți, fanii sunt nerăbdători să urmărească ce se va întâmpla mai departe. Așteptările cresc, iar privirile atente ale publicului sunt îndreptate spre cuplul Bieber în această perioadă, fanii și criticii așteptând cu nerăbdare să vadă cum vor integra celebritățile această nouă etapă în viețile lor.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Ana-Maria Bugiu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel