Tatăl lui Teo Trandafir, imobilizat la pat din cauza problemelor de sănătate. Ion Uță: „Vreau sa plec din lumea asta…a venit timpul! ”

Data publicării:
Teo Trandafir, foto Facebook
Descriere foto: Teo Trandafir, foto Facebook

Tatăl lui Teo Trandafir trece prin momente grele. Ion Uță este imobilizat din cauza problemelor de sănătate.

Ion Uță, tatăl lui Teo Trandafir, medic cardiolog de profesie, locuiește în prezent Brăila și se confruntă cu probleme grave de sănătate. Bărbatul este imobilizat la pat și se luptă cu greutățile bătrâneții. 

Recent, acesta a declarat că îi este foarte dor de Teo și de nepoata sa, Maya. Cu toate astea, Ion Uță a ținut să îi transmită fiicei sale să nu se îngrijoreze pentru el și să se focuseze pe carieră și pe creșterea fiicei sale. 

„Așa e, eu și Teo vorbim cât de mult se poate și ne spunem te iubesc. Ne mai luam și așa la câte o ceartă pe subiectul cine iubește mai mult, că eu o țin una și bună că eu o iubesc mai mult. Vorbim amabilități. E o distanță între noi totuși. Ea are treburile ei, eu am treburile mele. Ne vedem cât de des se poate, vorbim la telefon și se interesează de soarta mea.

Eu sunt rău cu sistemul motor, nu pot să mai merg, să alerg! Ea mă întreabă mereu: <tată, pot să fac ceva pentru tine?> Eu îi spun:< Teo, pune-te tu pe tine în față și pe fata ta!>.”, a declarat bărbatul  pentru Click!.

Ion Uță: Trebuie să plec pentru că e timpul

 

„Eu am o treabă...vreau să plec! Trebuie să plec pentru că e timpul! Am 80 de ani, s-a făcut timpul! Eu știu că am făcut un lucru bun în viață! Am făcut un copil, a fost cel mai bun lucru pe care l-am făcut în toată viața mea. Dincolo de facultăți, de meserie, de orice!”, ne-a mai spus, emoționat, bărbatul.

Ce spune Teo Trandafir despre tatăl său

 Invitată în emisiunea ”În oglindă”, Teo Trandafir a dezvăluit care este relația dintre ea și tatăl său.

 ”Tata dacă ți-a spus ceva o dată, trebuie să fii auzit deja. A fost greu cu tata pentru că este spontan și extraordinar de ascuțit. Prin comparație cu tata, aș sta puțin și m-aș îndoi. Cu un adversar ca el, eu m-aș descurca strângând bine din mine”, a mărturisit Teo Trandafir.

Citește și: Marina Almășan, SEMNE de la Victor Socaciu. Dezvăluirile vedetei: "Le-am primit după ce el a murit, din păcate"

Oana Roman, noi informații despre starea de sănătate a mamei sale. Cum se simte Mioara Roman, după ce a ajuns de urgență la spital: ''Are nevoie de multe terapii”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel