Marina Almășan, SEMNE de la Victor Socaciu. Dezvăluirile vedetei: "Le-am primit după ce el a murit, din păcate"

Data actualizării: | Data publicării:
Marina Almășan și Victor Socaciu, sursa facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Marina Almășan și Victor Socaciu, sursa facebook

Marina Almășan a dezvăluit, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, ce semne a primit după moartea lui Victor Socaciu. 

Victor Socaciu s-a stins din viață pe 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun, la vârsta de 68 de ani. Artistul era internat de o lună în spital și se afla în comă. Victor Socaciu și Marina Almășan și-au unit destinele în anul 1996. Cei doi au fost căsătoriți timp de 16 ani și au împreună un fiu, pe Victoraș Socaciu. Regretatul artist și Marina Almășan s-au despărțit în 2012, iar în 2016 Victor Socaciu s-a căsătorit cu Brândușa Simion. 

După moartea lui Victor Socaciu, Marina Almășan a declarat, în exclusivitate pentru Spectacola, că a primit niște semne din partea fostului soț. De asemenea, vedeta a precizat că lucrurile ar fi stat altfel dacă ar fi primit aceste semne înainte.

"Sunt niște lucruri pe care le-am aflat după moartea lui Victor, sunt niște semne trimise de el către mine, pe care eu le-am primit după ce el a murit, din păcate. Poate că lucrurile s-ar fi schimbat dacă le-aș fi primit înainte, dar asta este. Nu putem să știm niciodată cum ar fi fost dacă...Mai multe despre aceste semne le-am scris în carte, acolo vorbesc în detaliu și cred că o să constituie una dintre surprizele acestei cărți", a declarat Marina Almășan pentru Spectacola. 

Marina Almășan a scris o carte în memoria lui Victor Socaciu

Vedeta a scris și o carte în care vorbește despre povestea de dragoste dintre ea și Victor Socaciu. Marina Almășan a declarat că lansarea cărții va fi pe 5 mai, cu două zile înainte de ziua fiului său și al lui Victor Socaciu. De asemenea, Marina Almășan a dezvăluit și cine a susținut-o în decizia de a scrie această carte.

"Cartea o să apară în luna aprilie și o voi lansa pe dat de 5 mai, cu două zile înainte de ziua de naștere a fiului meu, care împlinește pe 7 mai, 25 de ani. Este o carte pe care eu i-o dedic, în memoria tatălui său. Vreau să fac o lansare a cărții spectaculoasă, la care am început deja să lucrez. Vreau să fie prezent și Victor, indirect, prin cântecele sale, vreau să fie prezenți toți prietenii săi, oamenii care l-au cunoscut/ Îmi doresc să fie un fel de omagiu pe care îl aducem noi, cei doi membrii ai sufletului său, adică eu, fosta soție, și Victor Jr, fiul său. Este un omagiu pentru cel care a plecat atât de neașteptat și atât de trist dintre noi. 

Când am decis să scriu această carte, cel mai mult m-am susținut eu pe mine pentru că a fost dorința mea să aduc la lumină amintirile mele legate de căsnicia cu Victor Socaciu și să curăț puțin imaginea deformată pe care a prezentat-o presa, în momentul în care noi ne-am despărțit. Vreau ca lumea să rămână cu certitudinea că noi am avut o căsnicie foarte frumoasă, care s-a destrămat. Îmi place să cred că nu din vina noastră sau nu doar din vina noastră și că amândoi, așa cum se va vedea și în carte, am regretat acest lucru. Cel mai mult am regretat că am lăsat să treacă acești zece ani între noi, fără să luăm taurul de coarne și să ne reîntoarcem în familia fericită care am fost, timp de 16 ani", a mai spus Marina Almășan. 

Marina Almășan: Am avut un dialog între lumi, între mine și fostul meu soț

Marina Almășan a precizat că la începutul acestui an a fost la mormântul fostului soț, acolo unde i-a spus lui Victor Socaciu tot ce avea pe suflet. 

"Noi am avut o comunicare foarte bună. Ultimul an a fost mai complicat din cauza problemelor de sănătate ale lui Victor. Lucrurile nespuse cred că i le-am spus în momentul în care m-am dus la mormântul lui, la începutul acestui an. Atunci am avut un dialog între lumi, între mine și fostul meu soț. Alte lucruri pe care nu am apucat să i le spun, vor fi presărate prin carte mea și marea majoritate rămân probabil în sufletul meu și nu sunt de explicat", a spus vedeta. 

 

Cel mai mare regret al Marinei Almășan după moartea lui Victor Socaciu

Marina Almășan a declarat că cel mai mare regret al său este că Victor Socaciu nu a trăit să își vadă băiatul și să se bucure de felul frumos în care acesta a crescut. Cu toate astea, vedeta a precizat că se bucură de faptul că a ales să îi pună numele fostului soț. 

"Fiul meu, în primul rând, îi poartă numele lui Victor, ceea ce mă bucură foarte mult. Mă felicit că am avut această idee. Este un copil extraordinar, un băiat serios, care și-a văzut de drumul său, a reușit să depășească trauma divorțului părinților săi. În profida lucrurilor care s-au scris prin presă, el a avut o relație permanentă cu tatăl său și regretă foarte mult că nu a reușit să își ia rămas bun de la el, pentru că nu a fost anunțat că tatăl său se află în spital, pe patul de moarte. Acum este un bărbat de toată isprava, are o profesioe foarte bună, câștigă foarte bine, este un om serios și dedicat profesiei. Este un tânăr care iubește și are o relație foarte frumoasă cu prietena sa.  Este un băiat care mă bucură din toate punctele de vedere și marele meu regret este că Victor nu a trăit ca să-și vadă feciorul și să se bucure de modul frumos în care acesta a crescut", a  declarat Marina Almășan pentru Spectacola. 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel