Oana Roman, noi informații despre starea de sănătate a mamei sale. Cum se simte Mioara Roman, după ce a ajuns de urgență la spital: ''Are nevoie de multe terapii”

Data publicării:
Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook
Descriere foto: Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook

Oana Roman a dezvăluit care este starea de sănătate a mamei sale, după ce a ajuns de urgență pe mâna medicilor. 

În ultima perioadă, problemele de sănătate nu i-au dat pace Mioarei Roman. Recent, aceasta a ajuns de urgență la spital, Se pare că Mioara Roman s-a confruntat cu o infecție urinară destul de gravă.

 "Mama a fost externată. Am venit la ea. E bine. Încă mai face tratament pe cale orală cu antibiotic. Infecția urinară a fost foarte urâtă. Spre sepsis. Dar acum e pe drumul cel bun. I-am făcut patul, a făcut baie. E liniștită și bine.", a mărturisit Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman se afla în vacanță în Egipt când a aflat că mama ei nu este deloc bine. Vedeta spune că s-a speriat teribil.

''Sâmbătă dimineață m-au sunat de la centru să-mi spună că mama nu se simte bine și au chemat Salvarea ca să vadă de la ce! M-am speriat foarte tare pentru că a fost pentru prima oară când nu eram acasă și nu am avut control asupra situației. Norocul a fost că nu era singură acasă, dar și dacă ar fi fost acasă cu o femeie care să o îngrijească nu ar fi fost deloc ok situația. Fiind la centru au știut ce să facă pe loc și au luat măsuri imediat.


Ei până să mă sune chemase deja Salvarea, îi luase glicemia, tensiunea etc. Pentru mine a fost foarte greu pentru că nu eram acasă. Cei de la Salvare au decis să o interneze pentru investigații. Noi nu avem voie să mergem în vizită la mama, sora mea a ținut legătura doar telefonic cu dna doctor care se ocupă de mama'', a declarat Oana Roman pe contul său personal de socializare, după ce a aflat de problemele de sănătate ale mamei sale. 

Oana Roman, noi informații despre starea de sănătate a mamei sale

Oana Roman este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, vedeta le-a oferit urmăritorilor săi noi informații despre starea de sănătate a mamei sale, după ce a ajuns la spital. 

''Mama este bine, a avut și ea o perioadă grea, dar s-a recuperat și este ok. Mai ales acum când eu nu mă simt așa în formă sunt foarte liniștită să știu că este bine și îngrijită. Merg des la ea și aștept să vină vremea un pic mai caldă ca să pot ieși cu ea la terasa'', a declarat Oana Roman pe rețelele de socializare.

Acum, Mioara Roman se află la o clinică specializată, acolo unde are parte de îngrijiri, dar și de numeroase terapii. 

''Mama are nevoie de multe terapii și îngrijire. Ele nu se pot face acasă la fel de bine ca acolo unde este acum. Plus că-i place mult că are multă atenție și îngrijire acolo. O văd mai des decât o vedeam când locuia singură și vine acasă la masă destul de des. Terapiile de care are nevoie sunt zilnice. Calitatea vieții ei depinde de gradul de confort pe care îl are în funcție de ce nevoi are acum'', a declarat Oana Roman pe rețelele de socializare.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel