Adela Popescu și Radu Vâlcan, copilării modeste. Cum au decis să își educe băieții: „Să nu fie nici prea alintaţi, nici prea răsfățați”

Data publicării:
Adela Popescu și Radu Vâlcan, foto Instagram
Descriere foto: Adela Popescu și Radu Vâlcan, foto Instagram

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt părinții a trei băieți. La rândul lor, ei au avut o copilărie simplă, modestă și, deși spun că la vremea respectivă nu simțeau faptul că aveau lipsuri, acum, din postura de părinți, au decis să nu-și răsfețe copiii, deși ar putea să le ofere tot ce ei nu au avut. 

Pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan viața de cuplu s-a schimbat complet, după ce au devenit părinți. Venirea pe lume a celor trei băieți le-a adus multe alte responsabilități, astfel că timpul și energia lor a devenit extrem de limitat. 

„ Și noi facem parte din categoria asta. Este normal să fie așa. Dar, cum spunea Adela, trebuie să simți adrenalina chiar și în momentele aparent banale. Sper să o găsim. (râde)”, a declarat Radu Vâlcan pentru Viva. 

VEZI ȘI: Adela Popescu, secretul căsniciei cu Radu Vâlcan: Nici nouă nu ne iese mereu, dar merită fiecare moment

Cum își educă copiii


Cei doi au vorbit mereu deschis despre viața lor, și chiar și despre copilăriile modeste. Deși au crescut cu lipsuri, din postura de părinți, Adela și Radu nu vor să își răsfețe copiii și încearcă să păstreze un echilibru. 

 

„Echilibrul este cuvântul-cheie în această ecuaţie. Consider că îl avem, acest echilibru, și că ne educăm copiii în direcția asta. Să nu fie nici prea alintaţi, nici prea răsfățați. Să se bucure cu adevărat când primesc o jucărie. Sunt atâtea discuții pe acest subiect, încât mi-e și teamă să îl abordez. Fiecare părinte are propriile repere și încearcă să facă totul pentru copiii săi. Noi facem asta, dar încercăm să nu uităm de la ce am pornit”, a declarat Radu Vâlcan.


„Modeste privind prin comparație. Însă atunci nu simţeam că îmi lipseşte ceva esențial. Sigur că dorinţe neîndeplinite existau şi e bine să existe şi acum. O lume în care am putea avea totul cred că ar fi o lume, culmea, tristă. Aşa că şi în privinţa copiilor încercăm să nu le lipsească nimic esenţial, lăsându-le şi dorințe pentru care trebuie să lupte pentru a le îndeplini”, a completat și Adela Popescu. 

VEZI ȘI: Adela Popescu, incompatibilă cu Radu Vâlcan. Astrolog: „Câtă vreme el face ce vrea...



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel