„Sunt slabă de înger”. Maia Morgenstern, obiceiul nesănătos la care nu poate renunța: E cam trivial ceea ce spun eu acum

Data publicării:
Maia Morgenstern, captura video Kanal D
Descriere foto: Maia Morgenstern, captura video Kanal D

Maia Morgenstern a dezvăluit care este obiceiul nesănătos la care nu poate renunța.

Maia Morgenstern este una dintre cele mai mari actrițe de teatru și film din România, dar și directorul Teatrului Evreiesc de stat din București. De-a lungul carierei sale actoricești a interpretat zeci de roluri în filme de referință și sute de personaje cărora le-a dat viață pe scena celor mai importante teatre din țară.

Provine dintr-o familie cu origini evreiești, care a supraviețuit ororilor celui de al Doilea Război Mondial. Maia Morgenstern este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România la nivel internațional, a jucat alături de Sharon Stone, Demi Moore, Monica Belluci și Andy Garcia. A interpretat magistral rolul Fecioarei Maria în filmul “Patimile lui Hristos”/ “The Passion of the Christ", regizat de Mel Gibson.

Maia Morgenstern: E regula pe care o încalc


Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, marea actriță a vorbit despre un obicei nesănătos la care nu poate renunța. Artista obișnuiește să mâncânce seara, în fața televizorului, și spune că nu poate renunța la acest obicei, oricât de mult și-ar dori. Mai mult, ea a dezvăluit că motivul are la bază o traumă din copilărie. Mai exact, tatăl ei nu o lăsa să mânânce seara și nici nu avea televizor, astfel că acum recuperează. 


„Mă doare atunci când îmi jur că o să fac ceva și nu mă lasă inima și nu pot. Mănânc seara, deși îmi jur că nu o să mănânc seara. E cam trivial ceea ce spun eu acum, dar este adevărat. Tata nu îmi dădea voie să mănânc în fața televizorului, când în sfârșit am avut televizor, după vârsta de 20 de ani. Pentru nimic în lume nu îngăduia să se mănânce în fața televizorului.


Masa e masă și televizorul e televizor. E regula pe care o încalc. Mănânc în fața televizorului, mănânc seara. Îmi promit tot felul de chestii, dar sunt slabă de înger, ăsta e adevărul și nu de puține ori fac lucruri pe care mintea mea îmi spune că nu ar trebui să le fac, dar inima se topește”, a mărturisit Maia Morgenstern în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel