„Sunt femeie și nu trebuie să muncesc”. Din ce câștigă Andreea Tonciu bani: „Nu pot eu să mă angajez vânzătoare sau bucătar”

Data publicării:

Andreea Tonciu a dezvăluit de unde vine principala sursă de venit în familia sa. 

Andreea Tonciu este adepta unui trai de cinci stele, iar acest lucru reiese din fiecare nouă postare pe care bruneta o face pe rețelele de socializare. Aceasta trăiește din plin fiecare clipă din viață, iar luxul și opulența sunt clar cuvintele care o definesc. Totuși, extrem de mulți oameni s-au arătat a fi curioși cu privire la sursa de venit pe care Andreea Tonciu o are în prezent, după ce s-a retras deja de ani buni din televiziune. În acest sens, vedeta spune că soțul ei asigură traiul familiei, întrucât aceasta nu se vede să lucreze în anumite domenii cheie, în care profesează oamenii obișnuiți.

„Cash-ul intră, dar intră din alte resurse. Resursele vin din partea soțului, pentru că eu sunt femeie și nu trebuie să muncesc atât de mult.

Nu pot eu, Andreea Tonciu, să mă angajez vânzătoare sau ceea ce îmi place mie cel mai mult, să mă angajez bucătar. Aș investi și mi-aș face propria afacere cu bucătărie cu mâncare, să fiu patroană.”, a susținut Andreea Tonciu, potrivit viva.

Te poate interesa și: Andreea Tonciu, goală pe internet. Imaginea pe care bruneta o vrea ștearsă definitv / FOTO

 

Andreea Tonciu și-a cumpărat apartament de 100.000 de euro

Recent, vedeta se mândrea cu faptul că și-a achiziționat un apartament în valoare de 100.00 de euro, dar și un bolid de lux, care a costat dublu cât suma locuinței. Partea cea mai bună este că bruneta nu trebuie să facă nimic pentru aceste bunuri de lux, întrucât banii „vin” spre ea, fără efort. 

„Acest apartament are trei camere și două băi. (…) Un apartament ca al meu costă peste 150 de mii de euro. Știi ce este fericit pentru mine? Eu stau și toate îmi vin. E, vezi, știi ce înseamnă să fii mamă, ce responsabilitate pot să am?! (…) Peste 200 de mii de euro am cheltuit pe mașina cea nouă. Vrei să-ți spun câți bani am în contul din bancă?', a mai mărturisit bruneta.

Citește și: Andreea Tonciu, fără niciun strop de machiaj. Cum arată bruneta naturală: „Se vede diferența imediat” / FOTO

 

Ce părere are despre operațiile estetice

Chiar dacă ar putea oricând să apeleze la orice operație estetică, Andreea Tonciu spune că până acum nu a ajuns pe masa de operație. Mai mult, bruneta le critica dur pe cele care apelează excesiv la aceste modificări sau care aleg să își editeze fotografiile prea mult. 

„Bună dimineața! Da, mă consider scumpă foc, pentru că la vârsta pe care eu o am, nu prea am operații estetice, cum sunt astea botoxate la față. Nu se mai vede nasul, atâta aveți botul. Și vă mai și editați pozele, și eu mi le editez, dar voi vi le editați și sunteți strâmbe în poze, cum facem?! Cum facem, mă, cu voi? Cm facem, că nu e ok. Și mai și ”eu nu fac, eu nu dreg, eu sunt virgină”. Băi, treziți-vă, băi, fetelor la realitate că sunteți vai de capul vostru!

Veniți în București să ce? De ce nu stați acolo la voi, de unde sunteți voi? Veniți în București să ce? Eee, eu știu de ce. Lăsați botul ăla. Fiți mai finuțe. Se poartă finețea. (...) Se poartă de mult, dar na. Vă dau și eu ca sfat, în 2023 să fiți mai finuțe. Ce-ar fi să vă dezumflați toate? Ar fi ceva să vă dezumflați toate, să nu mai stați în botul ăla. Nu se mai vede fața de botul ăla.”, a spus Andreea Tonciu pe Instagram, în urmă cu ceva timp. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel