Andreea Tonciu, goală pe internet. Imaginea pe care bruneta o vrea ștearsă definitv / FOTO

Data publicării:

Andreea Tonciu și-a uimit complet fanii, prin ultima ipostază în care a apărut pe rețelele de socializare. 

Andreea Tonciu este una dintre cele mai controversate persoane publice de la noi din țară. Bruneta și-a făcut întotdeauna publice opiniile, indiferent de valul de reacții pe care acestea îl puteau stârni și a fost întotdeauna adepta ținutelor cât mai provocatoare, care să-i scoată în evidență bustul generos și silueta. Totuși, de când a devenit soție, dar și mamă, vedeta pare că păstrează anumite limite și nu mai lasă la vedere atât de mult, precum obișnuia în trecut. Totuși, cea mai nouă ipostază în care s-a fotografiat pe rețelele de socializare i-a uimit complet pe fani. Spre deliciul internauților, bruneta s-a fotografiat goală, în cadă, acoperindu-și formele doar cu mână. Nici atitudinea pe care a adoptat-o Andreea Tonciu nu este una obișnuită, ci din contră, una extrem de provocatoare.

Se pare totuși că Andreea Tonciu și-a dat seama la scurt timp că ipostaza aceea ar putea fi ceva nepotrivit pentru rețelele de socializare, motiv pentru care a șters fotografia de pe Instagram.

VEZI și: Andreea Tonciu, în stare de șoc: „Puteam să fac comoție cerebrală. Eram desfigurată”. Cum se simte vedeta acum

 

„Nu prea am operații estetice”

Deși bruneta declara recent faptul că, pe viitor, se gândește să recurgă la mai multe operații estetice, recent aceasta critica femeile care „abuzează” de aceste intervenții și care își distrug înfățișarea. Aceasta le-a dat, de asemenea, și un sfat tuturor doamnelor și domnișoarelor.

„Bună dimineața! Da, mă consider scumpă foc, pentru că la vârsta pe care eu o am, nu prea am operații estetice, cum sunt astea botoxate la față. Nu se mai vede nasul, atâta aveți botul. Și vă mai și editați pozele, și eu mi le editez, dar voi vi le editați și sunteți strâmbe în poze, cum facem?! Cum facem, mă, cu voi? Cm facem, că nu e ok. Și mai și ”eu nu fac, eu nu dreg, eu sunt virgină”. Băi, treziți-vă, băi, fetelor la realitate că sunteți vai de capul vostru!

Veniți în București să ce? De ce nu stați acolo la voi, de unde sunteți voi? Veniți în București să ce? Eee, eu știu de ce. Lăsați botul ăla. Fiți mai finuțe. Se poartă finețea. (...) Se poartă de mult, dar na. Vă dau și eu ca sfat, în 2023 să fiți mai finuțe. Ce-ar fi să vă dezumflați toate? Ar fi ceva să vă dezumflați toate, să nu mai stați în botul ăla. Nu se mai vede fața de botul ăla.”, a spus Andreea Tonciu pe Instagram, în urmă cu ceva timp. 

Andreea Tonciu, ipostaze neașteptate, în plină stradă. Vedeta a făcut un adevărat show: "Am foarte, foarte multe talente..."

 

„Nu sunt genul de persoană care să condamne astfel de intervenții”

În ciuda criticilor pe care bruneta le aducea femeilor care exagerează cu operațiile estetice, Andreea Tonciu ne declara recent faptul că acestea sunt bine-venite, odată cu înaintarea în vârstă. Bruneta spune chiar faptul că are de gând să se lase pe mâinile medicilor esteticieni curând. 

"Nu am început încă să apelez la ele, dar nici nu sunt genul de persoană care să condamne astfel de intervenții. Sunt de părere că este important să te simți bine în pielea ta, iar de-a lungul anilor am apelat și eu la medicul estetician când am considerat că este cazul, dar nu au fost operații.  Oricum, fiți cu ochii pe conturile mele de social media... sigur veți afla!", a spus Andreea Tonciu, pentru Spectacola.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel