Andreea Tonciu, fără niciun strop de machiaj. Cum arată bruneta naturală: „Se vede diferența imediat” / FOTO

Andreea Tonciu s-a fotografiat fără machiaj pe rețelele de socializare, pentru a da o lecție de „așa da”.

Andreea Tonciu s-a decis să posteze o poză pe rețelele de socializare, fără machiaj, astfel încât fanii să-i vadă frumusețea naturală. Acest lucru vine după ce doar în urmă cu o zi, bruneta critica femeile care aleg să-și facă operații estetice prea multe, în special pe cele care optează pentru prea mult acid în buze. Așadar, vedeta a ales să le dea tuturor din mediul online o lecție de „așa da” și să lase fardurile și filtrele la o parte măcar pentru o zi. 

În timp ce unii internauți au fost fermecați de frumusețea acesteia, alții au acuzat-o în continuare că folosește filtre și că își modifică fotografiile prea mult. 

„Ești superbă Andreea, ca de fiecare dată”, „Ești foarte frumoasa naturală!!”, „Pe cuvânt că ești mult mai frumoasă naturală!!”,  Ai o mâna mai slabă și una mai grasă, nu îți mai edita pozele, fii tu!!”, „ Ar trebui să ne asumăm că multe folosim filtre, este ceva ce a devenit normal, din păcate. Dar dacă ne uitam la Interviurile cu tine pe YouTube și la acestă poză se vede diferența imediat. No hate ”, au fost câteva dintre comentariile pro și contra lăsate de fani.

Andreea Tonciu, în stare de șoc: „Puteam să fac comoție cerebrală. Eram desfigurată”. Cum se simte vedeta acum

Andreea Tonciu critică femeile care au apelat la operații estetice

Recent, Andreea Tonciu critica foarte tare femeile care aleg să apeleze la operații estetice. Mai mult, aceasta și-a exprimat părerea și despre cele care își editează pozele foarte tare și care rămân „strâmbe”. Bruneta recunoaște faptul că, la rândul ei, folosește filtre și aplicații de modificat fotografiile, însă cu o limită și într-o manieră discretă.

„Bună dimineața! Da, mă consider scumpă foc, pentru că la vârsta pe care eu o am, nu prea am operații estetice, cum sunt astea botoxate la față. Nu se mai vede nasul, atâta aveți botul. Și vă mai și editați pozele, și eu mi le editez, dar voi vi le editați și sunteți strâmbe în poze, cum facem?! Cum facem, mă, cu voi? Cm facem, că nu e ok. Și mai și ”eu nu fac, eu nu dreg, eu sunt virgină”. Băi, treziți-vă, băi, fetelor la realitate că sunteți vai de capul vostru!

Veniți în București să ce? De ce nu stați acolo la voi, de unde sunteți voi? Veniți în București să ce? Eee, eu știu de ce. Lăsați botul ăla. Fiți mai finuțe. Se poartă finețea. (...) Se poartă de mult, dar na. Vă dau și eu ca sfat, în 2023 să fiți mai finuțe. Ce-ar fi să vă dezumflați toate? Ar fi ceva să vă dezumflați toate, să nu mai stați în botul ăla. Nu se mai vede fața de botul ăla.”, a spus Andreea Tonciu pe Instagram.

Andreea Tonciu, conflict aprins cu Alexandra Ungureanu: ”Foarte perversă. N-am suportat-o deloc”

Bruneta, criticată pentru modul în care își editează fotografiile

În timp ce se arată a fi fana naturaleței, fanii acesteia au altă părere. În urmă cu puțin timp, aceștia au criticat-o destul de tare pe Andreea, din cauza faptului că a exagerat cu modificarea fotografiei postate în mediul online.

„Fără supărare, dar ai exagerat cu photoshop-ul, ți-ai mutat capul mult prea în față.. știm că-ți place să te ”fotoshopezi”, dar măcar fă-o corect”,

„Să știi că pielea de pe mâini te dă de gol. Degeaba vrei să pari tot mai tânără și mai frumoasă, că vârsta își spune cuvântul”,

”Când te vedem așa cum arăți tu în realitate?”, au fost doar câteva dintre comentariile negative primite de Andreea Tonciu. Se pare că bruneta nu acceptă astfel de remarci la adresa aspectului ei fizic, pentru că, la scurt timp, a șters toate părerile negative de la fotografia care a creat vâlvă pe Instagram.  Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 07 oct 2022, 07:59 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience