„Puteam să îmi pierd viața”. Florin Salam rupe tăcerea despre consumul de substanțe și alcool. Pericolele la care s-a expus artistul

Data actualizării: | Data publicării:

Florin Salam a vorbit deschis despre consumul de alcool și substanțe, dar și despre sacrificiile vieții de artist. Manelistul a explicat ce se poate întâmpla atunci când merge să cânte la un eveniment. 

Florin Salam, un nume care răsună cu putere în lumea muzicii românești și nu numai, vine să dezvăluie poveștile emoționante și misterul care înconjoară viața și cariera sa. 

 Florin Salam este mult mai mult decât un simplu nume, este un adevarat brand. Viata i-a adus si lacrimi, suferință, controverse și probleme de sănătate, iar Florin Salam povestește despre toate acestea in interviul de la "40 de întrebări" cu Denise Rifai.

 Cu o carieră impresionantă, Florin Salam a cucerit inimile a milioane de oameni din întreaga lume, iar piesele sale au fost sursa de inspirație pentru numeroase remixuri de succes.

            Încoronat "Împăratul Manelelor" și supranumit "Regele" de către fanii săi, Florin Salam este considerat una dintre cele mai importante figuri din industria muzicală românească. I-a impresionat și a inspirat nume mari din această industrie, care i-au recunoscut talentul și contribuția la peisajul muzical.

 

VEZI ȘI: „N-am fost predestinat către școală”. Câte clase a făcut Florin Salam. Manelistul a repetat clasa a 3-a de patru ori


Florin Salam neagă că ar fi dependent de alcool sau substanțe interzise

 


Acuzat, în repetate rânduri, că ar fi dependent de substanțe interzise sau alcool, artistul se apără și spune că nu este adevărat. Mai mult, acesta recunoaște că obișnuiește să mai consume câte un pahar de alcool atunci când cântă și spune că acest obicei îl pune de multe ori în pericol, pentru că nu are un control asupra provenienței paharelor, astfel că oricine i-ar putea strecura orice în băutură. 

„Nu, nu sunt dependent. Nu există așa ceva, să fiu dependent. Am făcut tot ce am vrut toată viața și o să fac tot ce vreau toată viața, dar e o diferență. Dependent înseamnă, cred eu, că nu știu ce înseamnă să fii dependent...

Eu perind într-o lume despre care știți foarte bine și nu vreau nici să mai arunc vina pe anturaj. Suntem artiști, noi avem o viață ciudată, noi suntem un fel de roboți la un moment dat, pentru public. Au fost niște greșeli la un moment dat, în sinea mea e mai puțin considerată o greșeală, față de cum o vede unul de pe margine, dar ăla e critic. Băi, dacă te face să te simți bine...
Vezi-ți de treaba ta, nu te băga tu în viața mea, tu trăiește-ți viața ta dacă știi cum. Dacă tu ești fericit, fii tu fericit, eu îmi trăiesc viața, mi-o fac cum vreau eu, mi-o distrug, mi-o prelungesc, e treaba mea (n.r- mesaj pentru cei care îl judecă). 
Trăim și într-un pericol total, pentru că în zilele de azi, paharul ăsta la nunți, mai ales că eu am foarte mulți dușmani, care sunt puși de alții din breasla mea...

Eu am mai băut, asta ca să fac atmosferă, iar după trei pahare nu mai știam cine îmi aduce pahar. La un moment dat să mă găsești pe mine așa (n.r- să nu se mai poată ține pe picioare)”, a declarat Florin Salam, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.


Florin Salam: „Nu știi ce bei și de la cine bei”


„În primul rând am recunoscut că am făcut, mai ales când plec în străinătate, fac ce vreau. Nu zic ce fac, dar fac ce vreau. Când plec în afară fac ce vreau, nu zic ce, dar fac ce vreau. În România mi-e scârbă, pentru că uite cum sunt oamenii de aici. Ei nu înțeleg mai nimic, ba din contră, daca ar putea... unii ți-ar lua viața. Lasă-mă pe mine în nebunia mea, dar nu mă omorî tu.

Au fost momente în care puteam să îmi pierd viața, eram între oameni, acoperit de oameni, în mijlocul lor, să-i cânți lu' ăla o strofă, lu' ăla o strofă, ăla îți dă un pahar, celălalt un pahar, tu bei cu ei de rușine, să nu zică că ți-e scârbă de ei sau că îi refuzi. La un moment dat, după ce bei câteva pahare, tu zici mai dați-mi. Și bei, nu știi ce bei și de la cine bei. De o perioadă eu nu mai beau și e greu, la cântare chiar e greu, pentru că eu am fost obișnuit să beau un pahar și să fac atmosferă. Nu mă consider nici bețiv, dar a trebuit să intru în lumea aia.”, a mai spus manelistul, în cadrul emisiunii de la Kanal D.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel