Emily Burghelea, părăsită de tatăl fetiței ei, în trecut: ”Ne-am certat rău, cu plânsete, cu perfuzii”

Data publicării:

Emily Burghelea a vorbit despre momentul în care a fost părăsită de tatăl copilului ei.

Emily Brughelea este acum mai fericită ca niciodată, fiind extrem de împlinită pe plan personal, dar și profesional, acolo unde încep să apară tot felul de noi proiecte în viața prezentatoarei TV. Totuși, până să atingă idealul fericirii supreme, aceasta a trecut printr-o experiență destul de dificilă, care îl viza direct pe cel care îi este acum partener pe viață. Emily Burghelea a povestit cum a fost părăsită de bărbat, moment în care aceasta a trecut prin toate stările. La șase luni după acest eveniment însă, cei doi s-au reîntâlnit și și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Apariția Amedei… sincer, suntem alte persoane. Dar știi că am avut două relații? Ne-am certat la un moment dat și ne-am împăcat. Când ne-am reîntâlnit, după 6 luni, eram două persoane diferite care-și doreau aceleași lucruri, ne doream familie. Când ne-am despărțit ne-am certat rău, cu plânsete, cu perfuzii.

Ne-am certat pentru că el avea o conferință la Google. Și zic “Aaa, ce interesant, te duci la Google. E tare. Vreau să merg și eu”. Îmi zice “Nu, nu poți”. Eu “De ce să nu pot? Te duci cu altcineva?” “Bine, hai că văd cum pot să fac”. A vorbit, săracul, cu oamenii de la Google, a reușit să obțină un loc în hotel, bilet de avion, mă lua.

Și eu, cu o zi înainte, i-am zis “Știi, din păcate, a intervenit o emisiune și chiar nu mai pot să vin. Oamenii ăștia spun că au mare nevoie de mine și că i-ar ajuta foarte mult dacă aș putea să fiu acolo pentru ei chiar dacă nu m-au anunțat din timp, că li s-a întâmplat ceva… și trebuie să mă duc.”, a declarat Emili Burghelea potrivit ciao.

 

Care este numele real al lui Emily Burghelea: „Dacă iți schimbi numele, iți schimbi și destinul”

 

 

”În două săptămâni a apărut Amedea”

După ce s-au reîntâlnit, cei doi au pus rapid bazele unei familii și nu au mai stat pe gânduri nicio secundă. În acest fel, a apărut Amedea, rodul iubirii lor.

„Și el mi-a zis “Da, bine, sigur, faci cum crezi”. Adică nu mi-a dat atunci semnalul. Nu mi-am dat seama… Am ales să rămân acasă și el nu mi-a mai răspuns la telefon. Deloc. L-am sunat de 700 de ori și n-a mai răspuns. Are și chestia asta că nu se mai împacă niciodată cu o fostă… dacă s-a rupt relația… pentru el s-a rupt definitiv.

Și la un moment dat i-am scris un mesaj la care mi-a răspuns, pe Instagram, și de atunci ne-am reîntâlnit… Efectiv ne-am dorit amândoi familie, ne doream copil. Înaintea să o facem pe Amedea am stat de vorbă și am zis “Hai să facem un copil”. Și în două săptămâni a apărut Amedea. Suntem părinți înainte de toate, dar nu uitam să fim și iubiți. E foarte important.”, a continuat ea. 

 

Cum a primit Emily Burghelea propunerea de a prezenta emisiunea Vorbește lumea: ”Nu am știut nimic concret”

 

 

Cum o ajută Andrei în creșterea fetiței

Acum, Emily Burghlea spune că soțul ei nu este doar un partener de excepție, ci și un tătic de nota 10. Bărbatul o ajută foarte mult pe vedetă în creșterea copilului, astfel încât prezentatoarea de la Vorbește lumea să aibă timp și pentru ea.

”Andrei mă ajută foarte mult. Și m-a ajutat foarte mult. Fără el n-aș fi putut. Cred că fără el nici nu aș fi continuat facultatea. În mintea mea era aproape imposibil să am grijă de Amedea în proporție de 100% și să fac și facultatea. El mi-a zis “Sunt aici pentru tine, hai să facem asta împreună. E important pentru tine.”, a mai spus ea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel