Victor Cornea, prima reacție, după ce oamenii au acuzat-o pe Andreea Bălan că s-ar ține „scai” de el. Artista a fost ironizată inclusiv de fostul său antrenor

Data publicării:

Victor Cornea a vorbit despre susținerea pe care o primește din partea Andreei Bălan pe plan profesional.

Relația dintre Andreea Bălan și Victor Cornea este de o bună vreme de timp în atenția publicului, întrucât cei doi se iubesc extrem de mult și nu se rețin de la a le arăta tuturor acest lucru. Astfel, artista îl însoțește cât de des poate pe iubitul său la diferite concursuri, turnee, acolo unde acesta are nevoie de toată susținerea venită din partea sa. Chiar dacă cei doi adoră să călătorească împreună și strict profesional, nu doar în vacanțe, mai multe persoane nu au văzut acest lucru cu ochi bună, întrucât consideră că Victor Cornea este „sufocat” de Andreea Bălan, care s-ar ține scai după el. Mai mult, cel care se știa că îi este antrenor acestuia a declarat ironic faptul că vedeta îndeplinește astăzi mai multe funcții, precum ar fi cea de manager. Auzind toate aceste lucruri, sportivul le-a oferit tuturor o replică, fiind, de altfel, și prima sa reacție în contextul acestui subiect controversat.

„Antrenorul meu este Andrei Cociașu și lucrăm împreună de câțiva ani buni de zile cât timp mă aflu în România. El a fost alături de mine la Wimbledon și la US Open anul trecut. În ultimii zece ani, am călătorit în mare parte singur, iar prezența Andreei, atunci când îi permite programul, este un imens bonus emoțional pentru mine la acest nivel, fiind trup și suflet alături de mine.”, a transmis Victor Cornea, într-o sesiune de întrebări cu fanii săi, pe Instagram.

VEZI și: Mălina Avasiloaie: „Nu am vorbit nicăieri despre asta” / Oracolul Vedetelor

Ce a spus fostul antrenor al tenismenului despre artistă

Marius Vecerdea i-a fost alături lui Victor Cornea timp de 18 ani de zile, astfel încât nimeni nu știa că cei doi au încheiat colaborarea. Curiozitatea publicului a apărut în momentul în care sportivul nu a fost însoțit de acesta la Australian Open 2024, acolo unde a mers alături de artistă. Astfel, într-o notă ironică și ușor amuzat, bărbatul a făcut și o remarcă pe marginea acestui subiect.

"Nu sunt în Australia, pentru că este prea departe și nu era sigură participarea. În plus, antrenor și manager îi este Andreea Bălan", a declarat Marius Vecerdea, pentru mediafax.ro.

Te-ar putea interesa și: Monica Anghel, secretul unei siluete impecabile. Artista intră la detox timp de o săptămână. „Se beau doar sucuri și apă...”

Cum l-a cunoscut Andreea Bălan pe Victor Cornea

Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc o poveste de dragoste extrem de intensă și de fericită. Sportivul s-a integrat deja perfect în familia vedetei, iar din imaginile postate frecvent de aceasta în mediul online, pare că și fetițele îl adoră. Cei doi s-au cunoscut însă într-un moment extrem de neașteptat, acolo unde Andreea Bălan nu ar fi crezut niciodată că se poate crea o conexiune reală.

”Am fost la tine în emisiune și am vorbit despre spiritualitate. Atunci când s-a făcut liniște și am putut să vorbesc așa vreo 2 minute despre spiritualitate și voi m-ați ascultat. Eu am decupat acel filmuleț, l-am pus pe Instagram și s-a viralizat, a făcut 1.5 milioane (nr. de vizionări). El fiind pe spiritualitate și trezit spiritual, a ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram că el nu mă urmărea. Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj „Felicitări, Andreea, ești genială”. Eu de obicei nu răspund la mesajele bărbaților care îmi scriu „Ce frumoasă sunt”, că nu mă interesează. Când mi se scrie să mă cucerească, nu mă interesează, nu răspund. Nu consider că trebuie să mă agăți pe Instagram, nu e locul potrivit. Acestui mesaj am răspuns tocmai pentru că avea legătură cu spiritualitatea și apoi am început să vorbim”, a povestit Andreea Bălan la Xtra Night Show.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel