Mălina Avasiloaie: „Nu am vorbit nicăieri despre asta” / Oracolul Vedetelor

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Mălina Avasiloaie este invitata Andreei Cercel în emisiunea Oracolul Vedetelor, difuzată pe Spectacola și DC News. 

Mălina Avasiloai pășește săptămâna aceasta în platoul Spectacola și DC News, unde face mai multe confesiuni din viața profesională, acolo unde se bucură de o carieră de succes, dar și din viața personală. Îndrăgita artistă ne va spune cum a început 2024, dar va face și o retrospectivă a anului trecut, care a fost unul extrem de intens pentru ea, întrucât a ajuns în fața altarului alături de soțul și tatăl copilului său, Alin Gabor. 

 

Artista a avut mai multe colaborări de succes până în prezent, cu diferiți cântăreți renumiți din această industrie, Georgiana Lobonț fiind doar un exemplu. În cadrul emisiunii, Mălina ne va povesti cum a luat naștere melodia „Lume, lume”, dar și care este aportul personal pe care aceasta l-a adus asupra rezultatului final. Mai mult, cântăreața ne va povesti și despre cum este să fii artist independent în țara noastră și despre cum i s-a schimbat viața, de când a făcut acest pas important pentru cariera sa. 

 

Revenind la viața personală, Mălina Avasiloaie va face o confesiune în premieră în platoul Spectacola și DC News, despre care nu a mai avut puterea să vorbească până acum.

Cu toate aceste subiecte, dar și cu multe altele, precum ar fi nașterea micuțului Zian și modul în care acesta le-a schimbat celor doi viața, vă așteptăm vineri, 26 ianuarie 2024, la ora 19:00.

Nu ratați Oracolul Vedetelor, de vineri, 26 ianuarie 2024, de la ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro  și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201                    

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                        


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/                     

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola                    

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en                       

Site: https://www.spectacola.ro/                        

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola         



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel