Ștefan Stan, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie: „Nu știe nimeni lucrul ăsta. Nu am spus niciodată asta”

Stefan Stan, captură video YouTube
Descriere foto: Stefan Stan, captură video YouTube

Ștefan Stan a vorbit despre copilărie și despre dramele care i-au marcat viața.

Ștefan Stan a fost invitat în emisiunea  „În Oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță, unde a vorbit despre traumele din copilărie care i-au marcat viața. 

Artistul a avut o copilărie extrem de grea, din cauza caracterului violent al tatălui său. Acesta a povestit cum tatăl său îi bătea, atât pe el, cât și pe mama sa. Despre cea care i-a dat viață are numai cuvinte de laudă. Spune că era o femeie demnă, care a îndurat loviturile vieții cu capul sus. 

„Vorbim de bătăi, vorbim de dat afară din casă, vorbim de dormit prin poduri. Tatăl meu a spart-o cu bătaia. Și pe ea și pe mine. Nu știe nimeni lucrul ăsta. Nu am spus niciodată asta.
Mama mea a fost o femeie extrem de demnă. A ținut foarte mult la demnitatea ei. Nu s-a prostituat. Nu a furat de la nimeni nimic. Muncește de la 17 ani cu carte de muncă”, a povestit Ștefan Stan în emisiunea „În Oglindă”.

Mai mult, artistul și-a amintit un episod traumatizant, când tatăl său cumpăra mâncare și mânca doar cu frații vitregi ai artistului, mama sa fiind în altă cameră. 


„Tata se oprea la o rotiserie din asta… erau niște rotiserii din astea de luai pui de acolo, pe Calea Victoriei. Lua un pui din ăla, eu eram mic. Se închideau (n.r.: cu frații lui) în bucătărie și mâncau, iar mama mea stătea în sufragerie. Cam asta a fost viața mamei mele”, a mai povestit artistul, potrivit Click.

Ștefan Stan: Mama mea a murit de cancer

Mama artistului a avut un sfârșit tragic. A murit răpusă de cancer. Chiar și cu teribilul diagnostic, Ștefan Stan spune că nu și-a văzut niciodată mama plângând, „nici măcar în ziua când a murit”.

„Mama avea 20 de metastaze la cap. Mama mea a murit de cancer. S-a tras cu mitraliera în capul ei. Nu se mai putea face nimic. (...)Au fost niște evenimente care au declanșat lucrul ăsta. Au alimentat stresul, nervii și multe, multe altele. Am încercat să o salvez. Am încercat, Dumnezeu îmi e martor...”, a mai povestit acesta. 

Ștefan Stan, decizie RADICALĂ. Soţia şi fiicele sale vor pleca definitiv din ţară: Este o nouă schimbare majoră, deloc fericităGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 05 iul 2022, 20:37 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience