Ștefan Stan, decizie RADICALĂ. Soţia şi fiicele sale vor pleca definitiv din ţară: Este o nouă schimbare majoră, deloc fericită

Data publicării:
Sursa foto: Ștefan Stan, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ștefan Stan, instagram

Ștefan Stan a luat o decizie radicală, după ce a devenit tătic pentru a doua oară. 

Ștefan Stan și-a surprins fanii, după ce a devenit tătic pentru a doua oară. Artistul și soția sa au botezat-o pe mezina familiei, iar odată cu acest eveniment special, cei doi au luat și o decizie radicală. Mai exact, soția fostului câștigător al emisiunii ,,Vocea României” se va muta departe de România, alături de cei doi copii. 

„A fost foarte tare, emoții au fost ca la primul botez. Nu am vrut să respectăm (n.r. tradiția cu aceeași biserică, la fel ca la primul botez), doar că a fost o chestie impusă.

La primul botez ne aflam în pandemie și nu aveam cum să facem mai mult decât ce am făcut, în biserică, alături de câțiva apropiați. Acum, urmează Postul Paștelui și am fost cumva obligați să facem mai devreme botezul Mirei pentru că urmează câteva schimbări majore în familie”.

Ștefan Stan: Nu știe nimeni, este o nouă schimbare majoră, deloc fericită

Ștefan Stan este de părere că România nu este locul potrivit unde să crească copiii săi. De asemenea, acesta a precizat că el va rămâne în țară, dar va face naveta între România și locul unde unde se va stabili familia sa.

„După cum spuneam, urmează o perioadă destul de dificilă în viața noastră, așa că toată asta cu „tot timpul meu liber” o să intervină de săptămâna viitoare pentru că fetele vor pleca de lângă mine definitiv și o să fac eu naveta între locul unde se vor duce ele și acasă.

Nu știe nimeni, este o nouă schimbare majoră, deloc fericită. Totuși, pentru viitorul lor, consider că România nu este ceea ce trebuie. Suntem foarte uniți, putem lua decizii de genul acesta.

Indiferent de cât de grea ar fi distanța între noi doi (n.r. el și soția sa), consider că, la urma urmei, există avioane, mă urc într-un avion, merg la ele, stau 3-4 zile, mă întorc înapoi și îmi fac treburile”, a povestit el, pentru ego.ro. 

Citește și: Cum se menține în formă Iulia Albu. Criticul de modă se antrenează la circ: M-a ajutat foarte mult din punctul de vedere al tonusului

Drama neștiută a lui Nea Marin. Totul s-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani: „Am crezut că s-a terminat lumea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel