Cum se menține în formă Iulia Albu. Criticul de modă se antrenează la circ: M-a ajutat foarte mult din punctul de vedere al tonusului

Data publicării:
Sursa foto: Iulia Albu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Iulia Albu, instagram

Iulia Albu a dezvăluit cum se menține în cea mai bună formă a ei, dar și câte kilograme are. 

Iulia Albu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Pe lângă sinceritatea de care dă dovadfă, criticul de modă se poate mândri cu un trup ca tras prin inel. Într-un interviu recent, Iulia Albu a dezvăluit cum se menține în formă și câte kilograme are, după ce a participat la emisiunea ”Dancing On ce” de la Antena.

“Am 60 de kilograme și 1,76 m înălțime. Mănânc zahăr doar o dată pe săptămână, de obicei duminica. Pentru cartofi prăjiți am o zi specială, de obicei, joia, iar în restul zilelor mănânc dimineața un mic dejun sățios, în principal granola. Mănânc extrem de sănătos, dar am o dietă variată, nu îmi plac salatele. Nu consider că o persoană se poate alimenta sănătos doar mâncând salată și bând apă cu lămâie. Mi se pare ridicol, mai ales pentru o persoană care face sport”, a declarat Iulia Albu, pentru Click!.

Iulia Albu se antrenează la circ

“În timpul competiției de la Antenă am slăbit, nu neapărat foarte mult, însă m-a ajutat foarte mult din punctul de vedere al tonusului muscular. Patinajul este un sport care te solicită foarte intens și este un sport cu care voi continua chiar și acum după ce am ieșit din competiția “Dancing on ice – Vis în doi”! Cel mai important lucru este că am grijă să beau foarte-foarte multă apă. În plus, fac sport în fiecare zi, de două ori pe săptămână fac Aerial silks, la Circul Metropolitan, de două ori pe săptămână merg la patinoar și în celelalte zile merg la sală sau să alerg.

La Circul Metropolitan fac antrenament cu o acrobată de acolo, pur și simplu mă antrenez. M-am apucat de Aerial silks cu foarte puțin timp înainte de a începe proiectul “Dancing on Ice”. Mi-am dorit foarte mult să pot folosi silk-urile pe gheață, mai ales pentru că  partenerul pe care l-am avut la “Dancing on Ice” avea anumite probleme și nu putea efectiv să facă prize înalte sau să mă ridice, cum făceau ceilalți concurenți cu partenerele lor, din cauza problemelor de sănătate pe care le avea. Și mi-aș fi dorit foarte mult să pot introduce în numărul de la “Dancing on Ice”, Aerial silks dar din păcate acest lucru nu a fost posibil”, a mai completat Iulia Albu pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel