Drama neștiută a lui Nea Marin. Totul s-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani: „Am crezut că s-a terminat lumea”

Data publicării:
Sursa foto: Nea Marin, captură TV
Descriere foto: Sursa foto: Nea Marin, captură TV

Nea Marin a dezvăluit care este drama prin care a trecut și care l-a marcat profund. 

Nea Mărin s-a remarcat de-a lungul timpului datorită energiei lui și a glumelor sale. Prezentatorul TV se bucură de un succes imens și este unul dintre cei mai îndrăgiți dansatori de muzică populară din România. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, Nea Marin ascunde o dramă de nedescris. Mai exact,  dansatorul a suferit o pierdere enormă în urmă cu câțiva ani de zile, iar el și soția abia au reușit să treacă peste.

În emisiunea „Showbiz report”, de la Antena Stars, el a recunoscut că a pierdut un copil. La scurt timp de la naștere băiețelul lui a murit. „Am avut un băiat, dar a plecat… repede. Am crezut că s-a terminat lumea”, a mărturisit Nea Marin la TV, conform spynews.ro.

Nea Mărin, despre povestea de dragoste dintre el și soția sa

Nea Mărin s-a remarcat de-a lungul timpului datorită energiei lui și a glumelor sale. Prezentatorul TV se bucură de un succes imens și este unul dintre cei mai îndrăgiți dansatori de muzică populară din România. Pe lângă cariera de succes, Nea Mărin se mândrește cu o familie superbă. Acesta este căsătorit de mai bine de 40 de ani cu Maria Barbu, femeia care i-a fost aproape necondiționat.  

Cei doi s-au cunoscut când erau la liceu, în satul natal. De atunci s-au iubit pe zi ce trece tot mai mult. Nea Mărin a povestit că el a vrut să se mute la Capitală, însă partenera sa voia să rămână acasă, deoarece acolo lucra ca învățătoare. Acela a fost momentul în care prezentatorul Tv și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe iubita sa. Ulterior, ea l-a  urmat cu încredere la capitală, unde și-au întemeiat o familie.

„Eram copii când ne-am cunoscut. Eu treceam clasa a X-a, ea terminase clasa a VIII-a. Suntem din același sat. Țin minte și acum că era frumoasă și deșteaptă foc, iar eu… deștept și dat naibii la toate tâmpeniile posibile. […] a terminat liceul și a decis să fie învățătoare în sat. Eu eram la București și, într-una dintre zile, am mers acasă și am chemat-o să se angajeze aici, i-am zis direct că vreau să mă căsătoresc cu ea. Asta se întâmpla în decembrie 1979. Apoi au apărut copiii, nepoții…. Ducem o viață foarte frumoasă împreună și de fiecare dată când sunt înconjurat de oameni le spun același lucru – dacă nu mă căsătoream cu Mioara mea, nu mă mai căsătoream cu altcineva. A făcut din mine ceea ce sunt eu azi, m-a înțeles, s-a ocupat de copii, iar eu am tras să îmi îndeplinesc datoria, am făcut tot posibilul să avem din ce trăi.”, a relatat Nea Mărin pentru VIVA!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience