Ștefan Bănică și fiul lui s-au întâlnit accidental pe platourile de filmare. Aceștia s-au pozat în cabina regretatului Ștefan Bănică Senior

Data publicării:

Ștefan Bănică a imortalizat pe rețelele de socializare un moment extrem de emoționant cu fiul său.

Fiul lui Ștefan Bănică Junior îi calcă pe urme tatălui din ce în ce mai mult. Dacă acum ceva timp, Radu a început să cocheteze cu actoria, recent, acesta s-a lansat și în industria muzicală cu propriul său single, semn că a primit cel mai bun exemplu din familie și vrea să le arate tuturor ce poate, dar și să-i depășească așteptările tatălui său celebru. Astfel, în această perioadă, fiul artistului este extrem de prins cu tot felul de proiecte și chemat la diferite televiziuni, pentru a-și promova cât mai mult proiectele și pentru a ajunge la inimile fanilor săi. Se pare însă că și Ștefan Bănică este la fel de solicitat în continuare, astfel încât cântărețul s-a întâlnit cu fiul său chiar pe platourile de filmare, fără ca cei doi să-și propună acest lucru. Surpriza a fost și mai mare când aceștia au văzut că se află în apropierea unei cabine care poartă numele regretatului Ștefan Bănică, tatăl artistului de 55 de ani. 

„Cum e să te întâlnești, fără să-ți propui, cu băiatul tău la Televiziune, fiecare filmând la o altă emisiune și să faci o poză în cabina care poartă numele tatălui tău? E foarte mișto, vă spun eu!”, a scris Ștefan Bănică Junior, pe Instagram.

VEZI și: Andreea Marin a slăbit 15 kilograme în 3 luni. Dieta pe care vedeta o urmează zilnic: „Poți mânca și pâine”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefan Banica (@stefanbanica.official)

Radu nu a fost ajutat în carieră de tatăl său

Ștefan Radu este cu atât mai mândru de realizările sale cu cât acesta spune că tatăl său celebru nu l-a ajutat cu nimic până acum. Chiar dacă este conștient de faptul că ar fi putut avea deschise mult mai rapid diferite uși, cu ajutorul său, Radu spune că și-a dorit să câștige succesul pe cont propriu, iar părinții să-i fie alături doar moral, așa cum s-a și întâmplat.

„Nu se implică deloc pe partea profesională, el e să zicem suport moral, la fel și mama, dar pe partea profesională nu se implică nimeni. Dacă prind acel eveniment, l-am prins pentru că l-am prins eu, dacă nu-l prind, nu l-am prins pentru că nu l-am prins.

Nu o să vină să zică: îl băgăm pe fi-miu sau ceva! Nu a făcut niciodată chestia asta și sincer nici nu-mi doresc.”, a mărturisit Radu Bănică pentru Playtech.ro.

Citește și: Andreea Marin ar dori să fie din nou mamă. Ce mesaj le transmite persoanelor care „merg cu pași repezi spre 50 de ani”

Are o relație deosebită cu Violeta

Când vine vorba de relația pe care o are cu Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, fata face și ea parte dintre susținătorii cei mai înfocați ai lui Radu. Adolescenta are o părere extrem de bună despre fratele său vitreg, considerându-l un adevărat exemplu și reper de viață, care își merită locul în industriile pe care reușește cu pași siguri să-i cucerească. 

„Ștefănel a ales să meargă pe actorie și pe muzic. Tocmai și-a lansat noul single „Tu”, vă rog să-l ascultați pe YouTube acum! Sunt foarte mândră de el pentru că știu, de atâta timp, că a vrut să facă acest lucru, doar că era foarte timid când era mic. A început cu lecții de canto și pur și simplu l-am văzut crescând, evoluând. Și acum, să-l văd pe scenă, să-l văd că scoate piese, îmi unge inima. Sunt atât de mândră de el, este unul din prietenii mei cei mai buni și este o persoană la care mă uit și îmi spun: Și eu vreau să fiu așa! Pentru că văd cât de tare a putut să crească, să evolueze, să treacă de anumite limite pe care le avea. N-am ce să-i reproșez, sunt doar plină de iubire”, a declarat Violeta Bănică în emisiunea Întâlnire cu Arta, de la Spectacola și DC News. 

Urmărește întreaga emisiune cu Violeta aici:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel