Momentele de coșmar trăite de Ștefan Bănică Jr. în copilărie. Cum s-a stins din viață fratele artistului: „Eram în sala de curs”

Sursa foto: Ștefan Bănica, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Ștefan Bănica, facebook

Ștefan Bănică Jr a trecut prin momente de coșmar, după ce fratele său s-a stins din viață. 

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, artistul ascunde o dramă cumplită, trăită în copilărie. Mai exact, Ștefan Bănică Jr. a avut un frate vitreg, pe nume Alexandru Silviu, care s-a stins din viață, la doar 25 de ani.

Vezi și: Ștefan Bănică Jr, dezvăluiri inedite despre cea mai mare teamă a tatălui său: „ Avea senzaţia că e vorba doar de un moft”

Momentele de coșmar trăite de Ștefan Bănică Jr. în copilărie

Între Ștefan Bănică Jr. și fratele său, Alexandru Silviu, era o diferență de opt ani, dar cu toate astea, cei doi se înțelegeau foarte bine și se susțineau reciproc. Fratele vitreg al artistului a fost băiatul lui Ștefan Bănică Sr. din a doua căsnicie, cea cu Irina, o creatoare de modă care s-a stins din viață în 1985. 

În anul 2001 avea să se întâmple o adevărată tragedie. Fratele vitreg al lui Ștefan Bănică Jr. s-a stins din viață fulgerător, la doar 25 de ani, într-un accident rutier, produs de unul dintre prietenii săi. Din cauza vitezei, prietenul lui Alexandru a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a izbit puternic de un stâlp din beton, de susținere a firelor electrice. Din nefericire, impactul i-a adus și sfârșitul lui Alexandru Silviu, fratele vitreg al lui Ștefan Bănică Jr. Printre persoanele care au fost afectate de moartea lui Alexandru, se numără și Alexandra Velniciuc, , care a copilărit cu regretatul frate al artistului.

Aceasta a povestit că tragicul accident a avut loc chiar în fața Facultății de Teatru, iar ea a fost martoră la tot ceea ce s-a întâmplat. Șocul cel mare a venit în momentul în care Alexandra a aflat cine este persoana decedată în urma impactului. 

„Eu am copilărit cu Alexandru, cu fratele lui Ștefan Bănică Jr. Am avut o copilărie frumoasă, la Cumpătu ne întâlneam. Și întâmplarea a făcut ca Alexandru să plece din lumea asta în fața Facultății de Teatru! Eu eram în sala de curs. S-a auzit o bubuitură cumplită, am ieșit și am văzut un accident, nu știam cine, ce și cum… Aia a fost”, spunea actrița Alexandra Velniciuc, pentru Libertatea.  

Citește și: Ștefan Bănică Jr, motivul pentru care poartă des ochelari de soare. Artistul a recunoscut: „Îți mai faci la ochi”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 10 sep 2023, 09:58 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience