Ștefan Bănică Jr, motivul pentru care poartă des ochelari de soare. Artistul a recunoscut: „Îți mai faci la ochi”

Sursa foto: Ștefan Bănică, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ștefan Bănică, Instagram

Ștefan Bănică Jr a dezvăluit motivul pentru care apare des în public cu ochelarii de soare. 

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. În vârstă de 55 de ani, artistul are mare grijă de felul în care arată, mai ales când apare în fața publicului. Nu mai este un secret faptul că Ștefan Bănică Jr. poartă des ochelari de soare. În cadrul unui interviu recent, artistul a dezvăluit motivul pentru care respectă cu strictețe acest obicei.

Ștefan Bănică Jr, motivul pentru care poartă des ochelari de soare

Artistul arată impecabil la vârsta de 55 de ani, iar recent vedeta a dezvăluit la ce trucuri apelează pentru a se menține în formă și a spus adevăratul motiv pentru care poartă ochelari de soare atât de des. Ștefan Bănică Jr. a mărturisit că are zile când se trezește cu ochii umflați. 

”Am zile când am ochii umflați, pur și simplu umflați, mai ales de dimineață. Dacă mă duc la o emisiune dimineața, uneori port ochelari sau port ochelarii de vedere când e cazul. Dacă ești cu ochii umflați și vrei să pui o poză în care vrei să promovezi ceva, uneori îți mai faci la ochi (n.r. editezi fotografia) că e normal, e firesc”, a spus cântărețul, în cadrul podcastului Magic Life.

Cât despre stilul de viață, artistul recunoaște că nu face sport și nici nu are o alimentație anume.

”Nu e vorba de mâncat… Nu fac nimic, eu nu fac sport. Mă întrețin și cred că e important pentru mine. Da, sunt exigent cu mine și nu îmi place să dau sfaturi. E respectul față de public și condiționările pe care ți le pui singur. Dacă n-ai mai apărea pe scenă… Un artist care se urcă pe scenă are respect față de ceea ce face, față de el însuși și față de cei care vin la spectacolele lui. Și atunci te auto-obligi să păstrezi o anumită rigoare”, a mai spus Ștefan Bănică Jr., în același podcast.

În urmă cu ceva timp, artistul spunea că se axează pe ideea de echilibru și asta îl și ajută să se întrețină. 

„Nu ştiu ce înseamnă pentru voi a o lăsa mai moale. Îţi dau un singur exemplu, replica tatălui meu, când i-a recomandat un doctor cardiolog (tatăl meu avea probleme cu inima) să o lase mai moale cu scena: „Dar dumneata, doctore, când operezi, poţi s-o laşi mai moale? Adică să nu te implici foarte tare, să o faci aşa... Sau operezi o dată pe an?“. Şi doctorul nu a ştiut ce să-i răspundă. Aşa e şi cu meseria mea. Sigur că trebuie să ai grijă, să te întreţii, pentru că, dacă nu eşti sănătos, nu ai cum să-ţi faci treaba. Cred că trebuie să existe un echilibru. De fapt, asta şi caut”, a spus Ștefan Bănică Jr pentru OK! Magazine

Citește și: Ștefan Bănică, părere radicală despre Carla’s Dreams. A zis tot, fără rețineri: „Eu nu mai vreau să văd un personaj”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 20 iun 2023, 09:45 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience