Stările ciudate cu care se confruntă Theo Rose în sarcină: „Îmi vine să plâng întruna”

Data publicării:

Theo Rose a vorbit despre sarcină și despre stările cu care se confruntă.

Theo Rose a fost invitată în platoul emisiunii "La Măruță", de la PRO TV,  unde a vorbit despre schimbările din viața ei, despre sarcină, dar și despre proiectele profesionale în care se implică.

Artista se bucură de o sarcină ușoară, care îi permită să își continue activitatea profesională fără probleme. Deși este sănătoasă și sarcina decurge perfect, vedeta dezvăluie că e destul de stresată și că are momente în care se sperie din orice, punând și mai multă presiune pe ea. 

"La fiecare înțepătură, la fiecare senzație nouă ai impresia că se poate întâmplă ceva și, știi, să pui asta în pericol. E greu de trăit, adică nu-i ușor să fii femeie gravidă".

Cele mai mari bătăi de cap ale viitoarei mămici vin din propriile gânduri. Cele mai mari temeri ale acesteia fiind că nu se va descurca atunci când va veni bebelușul. 

"Te gândești și după naștere, dacă o să fii o mamă potrivită, dacă o să îl iubești suficient de mult, dacă o să fii buna, cum o să te descurci, ce o să învețe el de la tine. Nu mai zic. Mă apucă tot felul de gânduri".

Pofta ciudată pe care o are Theo Rose în sarcină. Nu-i lipsește niciodată această băutură

Anghel Damian, un viitor tătic dedicat

Anghel Damian, tatăl copilului, îi este alături la fiecare pas artistei și încearcă să-i facă viața mai ușoară. Theo Rose dezvăluie că acesta este emoționat de venirea pe lume a bebelușului, dar și de toate transformările de care are parte ea pe parcursul sarcinii.

"Anghel mai mult decât mine. Pe Anghel îl ia cu leșin, pe el îl ia inima la fiecare control, la fiecare atenționare din partea medicului. Că apar tot felul de situații neprevăzute".

Băiețelul artistei este extrem de așteptat de întreaga familie

"Toată familia abia așteaptă. E primul copil din familia noastră, n-avem nici un nepoțel și toți sunt înnebuniți. Le mai trimit câte o poză de la morfologie, de la ecografiile pe care le facem. "Nepotul".

Sarcina a făcut-o extrem de emotivă

Deși se simte recunoscătoare pentru că are o sarcină ușoară, artista mărturisește că are momente în care plânge din orice, fiind copleșită de emoții. 

"Îmi vine să plâng întruna. Am nervii întinși la maxim și na hormonii, problemele hormonale."

 

Theo Rose, primele imagini cu burtica de gravidă. Cum se va numi băiețelul artistei și al lui Anghel Damian



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel