Theo Rose, primele imagini cu burtica de gravidă. Cum se va numi băiețelul artistei și al lui Anghel Damian

Theo Rose și-a surprins fanii și a arătat burtica de gravida. Artista a dezvăluit ni unul din prenumele băiețelului pe care îl așteaptă. 

Theo Rose trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, după ce a aflat că va deveni mămică pentru prima dată. Artista a recunoscut că viața ei s-a schimbat complet de când a aflat că va aduce pe lume primul ei copil. 

Theo Rose, primele imagini cu burtica de gravidă

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Theo Rose este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, vedeta a surprins pe toată lumea, după ce și-a arătat burtica de gravidă într-o sesiune de live pe instagram. Fanii au vrut să vadă cum arată viitoarea mămică, astfel că artista le-a făcut pe plac. Și asta nu e tot! Întrebată dacă a ales numele bebelușului, Theo Rose a răspuns sincer și a dezvăluit că unul dintre prenumele băiețelului ei va fi Ioan.

„Știu sigur că unul dintre prenume va fi Ioan”, le-a transmis Theo Rose fanilor de pe Instagram, pe live.

Cu ce pofte se confruntă Theo Rose în sarcină

Recent, Theo Rose le-a povestit fanilor săi, pe rețelele de socializare, că are poftă de corn cu gem sau strudel de vișine, dar nu știe unde să găsească. Aceasta i-a rugat pe care care o urmăresc pe instagram să îi recomande o patiserie. 

”Am o problemă de gravide. Aș mânca corn cu gem, ștrudel cu vișine, proaspete. De unde iau? Prin zonă pe unde filmăm noi nu au la patiseriile astea. Nu este ce trebuie. Nu e gustul la care mă aștept eu, a, gustat. Spuneți-mi dacă știți, m-ar ajuta”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Theo Rose și Anghel Damian vor avea un băiețel

Fanii celor doi au așteptat cu nerăbdare să afle sexul bebelușului pe care Theo Rose și Anghel Damian îl așteaptă cu sufletul la gură. Cei doi și-au familia și apropiații și au organizat o petrecere, în cadrul căreia au dezvăluit și sexul bebelușului. Ei bine, cei doi vor avea un băiețel. 

Viața artistei s-a schimbat după ce a aflat că este însărcinată

„Eu sunt fericită, eu sunt fericită că sunt însărcinată, eu sunt foarte fericită că o să am un copil, eu sunt înnebunită după copii, eu știu că chestia asta o să mă împlinească cu totul. Eu abia aștept să transfer grija, că și despre asta era anxietatea mea. Mă gândeam prea mult la mine, mă gândeam mult la ce poate să mi se întâmple mie, la cât de greu îmi e. Nu, stai să vezi grijă acum, după ce o să ai un copil, nu mai ai timp să fii anxios. Trebuie să fii atent la ăla, să nu se împiedice, să nu cadă, să fii atent la fiecare pas pe care îl face și abia aștept chestia asta.”, a declarat Theo Rose, în cadrul podcast-ului lui Radu Țibulcă. 

Cine a dat-o de gol pe Theo Rose că este însărcinată

„Să vă spun de unde a pornit toată chestia asta cu sarcina. Îmi era foarte rău și n-am putut să onorez o cântare la Bruxelles. Am anunțat cu o săptămână înainte, am sunat și le-am spus că trec printr-o perioadă foarte grea. Eu știam că sunt însărcinată, fusesem la doctor, mi-a fost rău. Managerii mei i-au sunat cu o săptămână înainte și le-au spus că nu voi puteam să vin, pentru că sunt în starea asta, există acele probleme și nu pot să zbor. Organizatorul respectiv a reacționat puțin ciudat, nu vreau să ofer detalii, ideea este că a trebuit să o demonstrăm. Am sunat atunci la doctor și l-am rugat să-mi dea ce-mi trebuie, ca să le trimit oamenilor, ca să nu zică că le-am încurcat evenimentul. Am trimis dovada și probabil de acolo a fost foarte ușor să ajungă public. Spui unui necunoscut că ești însărcinată și e unul dintre cei patru oameni care știu asta. Îți dai seama că a ieșit pe stradă. Aia e, mi-am asumat cumva că urmează să se afle. A fost un pic ciudat, pentru că nu aveam încă confirmarea faptului că totul decurge ok și  sunt riscuri. Dar ma trecut și peste asta.”, a dezvăluit Theo Rose, în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 06 ian 2023, 17:02 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play