Starea de sănătate a lui Celine Dion s-a agravat. Cântăreața abia se mai poate mișca: „Are dureri enorme"

Data publicării:
Sursa foto: Celine Dion, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Celine Dion, Instagram

Celine Dion luptă zilnic cu boala care a sustras-o brusc din viața publică și i-a oferit mai multe simptome dure.

Celine Dion anunța în urmă cu câteva săptămâni faptul că-și anulează toate concertele, din cauza problemelor de sănătate care nu-i mai permit să urce pe scenă. Acum însă, noi vești ies la iveală și se pare că îndrăgita artistă continuă să se simtă din ce în ce mai rău, iar starea sa generală se agravează. Potrivit RadarOnline.com, surse din apropierea solistei declară faptul că aceasta s-ar putea să nu mai urme niciodată pe scenă, în ciuda dorinței ei arzătoare de a-și reîntâlni curând publicul.

Așadar, apropiații artistei au declarat că aceasta este într-o stare mult mai gravă decât lasă să se vadă, în timp ce se luptă cu o boală care transformă oamenii în „statui vii”.

"Ca să fiu sinceră, abia se poate mișca", a declarat un apropiat, pentru sursa citată.

Chiar dacă artista declara recent faptul că se luptă zilnic pentru a-și recăpăta puterile și pentru a reveni cât mai curând pe scenă, se pare că apropiații vedetei scot la iveală faptul că realitatea este mult mai neagră de atât.

"Celine are dureri enorme", a declarat o sursă. "Ea are cea mai bună echipă medicală pe care banii o pot cumpăra, dar lucrurile nu arată bine. Boala ei este incurabilă. Și oricât de mult a muncit cu medici și terapeuți, pur și simplu nu se simte mai bine."

Citește și: Céline Dion, noi detalii despre boala rară: ”Devorată de 30 de ani”

Celine Dion s-ar fi mutat în Canada, țara sa natală

Mai mult, aceleași surse au declarat că celebra solistă s-a mutat înapoi în Canada, țara sa natală, după ce și-a vândut conacul de 30 de milioane de dolari pe care îl deținea în Las Vegas.

"Celine are 11 frați și surori care locuiesc în Canada", arată sursa citată. "Este un sistem de sprijin uimitor și plin de iubire pentru ea în timpul unei perioade de criză personală."

În luna decembrie, Celine Dion a dezvăluit că suferă de un sindrom foarte rar întâlnit, care provoacă spasme musculare incontrolabile, de unde apar și alte complicații medicale - și care poate cauza moartea în termen de șase ani, de la diagnosticare.

VEZI și: Celine Dion, în lacrimi, despre boala care o face "statuie umană": Mă doare să vă spun asta! Am fost diagnosticată cu sindromul omului rigid. Mi-e atât de dor de voi!

Ultimul mesaj al artistei, în care vorbea despre problemele de sănătate

Vedeta le vorbea recent fanilor despre diagnosticul crunt pe care l-a primit și care pare, cel puțin pentru moment, că i-a pus capăt carierei. Chiar dacă îi este greu să vorbească despre asta și spera că se va face curând bine, artista a decis că trebuie să fie transparentă cu fanii care au susținut-o neîncetat, pe parcursul carierei sale muzicale.

„Bună tuturor, îmi pare rău că mi-a luat atât de mult timp să vă contactez. Mi-e atât de dor de voi toți și abia aștept să fiu pe scenă și să vorbesc cu voi în persoană.

După cum știți, am fost întotdeauna o carte deschisă și nu am fost pregătită să spun nimic înainte, dar acum sunt pregătită. Mă confrunt de mult timp cu probleme de sănătate și mi-a fost foarte greu să mă confrunt cu provocările mele și să vorbesc despre tot ceea ce am trăit. Recent, am fost diagnosticată cu o tulburare neurologică foarte rară, numită sindromul persoanei rigide, care afectează unul din un milion de oameni.

Deși încă mai învățăm despre această afecțiune rară, acum știm că aceasta este cauza tuturor spasmelor pe care le aveam.”, spunea recent Celine Dion, notează presa internațională.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel