„Spun asta cu rușine”. Cum își educă Aylin Cadîr copiii: „Este greu să îi cresc așa cum am fost eu crescută”

Data publicării:
EXCLUSIV

Aylin Cadîr a fost invitată în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, unde a dezvăluit detalii din viața personală, dar și profesională, într-o ediție extrem de interesantă.

Aylin Cadîr a intrat în atenția publicului încă de la începutul anilor 2000, când a debutat în lumea mondenă în trupa muzicală Pops. Astăzi este însă o actriță de succes a Teatrului Național din București, dar și o mămică cu normă întreagă a doi băieței minunați. Invitată în emisiunea „Oracolul Vedetelor” de la Spectacola și DC News, artista ne-a dezvăluit care sunt principiile după care se ghidează în creșterea micuților săi, dar și cum au reacționat aceștia, în momentul în care au aflat că mama lor este de origine turcă. 

„Băieții mei nu au aproape nimic, din păcate, spun asta cu rușine. Este greu să îi cresc așa cum am fost eu crescută, pentru că ei trăiesc în altă lume. Îmi este inclusiv greu să le vorbesc în turcă, pentru că eu nu mai vorbesc decât cu efort. Înțeleg foarte bine  și pot după o săptămână de vorbit cu un nativ să vorbesc și eu la fel de bine, dar eu trăiesc în București, îi duc pe copiii la o școală englezo-română, lucrez la Teatrul Național, îmi este greu să-mi păstrez limba și tradițiile așa cum au făcut-o ai mei la Constanța, unde numai asta era. Aici unde? Eu caut turci cu care să vorbesc, dacă am găsit unul, îl fac prieten cu mine, cam așa este.”, a declarat Aylin Cadîr în cadrul emisiunii. 

Te-ar putea interesa și: Oracolul VEDETELOR. Aylin Cadîr, confesiuni despre carieră și viața de familie / VIDEO

„Când erau mai mici și vorbeam cu ei în turcă, se supărau, refuzau”

Actrița și-a dorit însă la început să le insufle celor mici puțin din tradițiile sale, însă aceștia au refuzat cu desăvârșire. Acum sunt, încep să devină din ce în ce mai curioși cu privire la acest lucru. 

„Ei încep să fie curioși. Dacă mai întâlnesc un turc vin la mine și îmi spun „Mami, mami,ei vorbesc limba ta”, deci nu realizează. Când erau mai mici și vorbeam cu ei în turcă, se supărau, refuzau, mă făceau să tac și înțeleg că asta se întâmplă în familiile mixte, copiii refuză să vorbească limba minoritarului, li se pare ciudat. Am un coleg care este maghiar, care mi-a spus că atunci când erau copiii mici nu voiau, dar el a tot insistat și acum înțeleg copiii, eu nu am făcut asta, nu am vrut să-i pisez, ca să nu devină respingător, să vină de la el.”, a mai spus ea. 

Se spune că băieții sunt mai apropiați de mamă, ceea ce este valabil și în acest caz, spune Aylin, care mărturisește că pe viitor își dorește să „îi dezlipească” treptat. 

„Băieții mei sunt foarte apropiați de mine, sunt foarte lipiți și atașați de mine, ceea ce mă bucură, dar nu-mi doresc asta pentru ei pe termen lung. Vreau să fie independenți, nu să fie prea lipicioși, să nu le fie greu să se desprindă. Eu încerc deja să le fac desprinderea. 

Nu există o rețetă în ceea ce privește educația copiilor, sunt tot felul de sfaturi, dar niciunul nu-ți dă garanția că va fi ieși cum trebuie copilul. Speri de fiecare dată că ai luat decizia bună. Cred că prin asta au trecut și părinții noștri.”, a mai spus Aylin. 

VEZI și: Motivul pentru care Aylin Cadîr nu folosește fond de ten: „Nu am operații și cred că în curând o să mi se pună întrebare asta” / EXCLUSIV

 

Ce părere are despre rețelele de socializare 

Cât despre rețelele de socializiare, Aylin Cadîr spune că aceștia sunt deocamdată mult prea mici pentru a se pune problema de așa ceva. 

„Copiii sunt mici, nu au voie în mediul online, dar joacă jocuri video. Nu mi-am propus un target de vârstă, pentru că mă raportez la cu cresc ei, cât sunt de capabili să înțeleagă și să se protejeze. Deocamdată sunt extrem de mici și de fragili ca să-i las pe online, nici eu nu intru atât de des.”, a continuat ea.  Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel