Oracolul VEDETELOR. Aylin Cadîr, confesiuni despre carieră și viața de familie / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Vineri, de la ora 19:00, avem o nouă ediție a emisiunii „Oracolul Vedetelor”, la Spectacola și DC News. Aylin Cadîr vine să dezvăluie detalii din viața personală, dar și profesională, într-o ediție care se anunță a fi extrem de interesantă.

Aylin Cadîr, actriță și cântăreață, vine în platoul Spectacola și DC News, vineri, de la ora 19:00, acolo unde o vom putea cunoaște mai bine. 

Aylin Cadîr a intrat în atenția publicului încă de la începutul anilor 2000, când a debutat în lumea mondenă în trupa muzicală Pops. Nu a durat însă mult timp și artista și-a dat seama, cu ajutorul celor din jurul ei, că s-ar pricepe la fel de bine și la actorie. În prezent este actriță la Teatrul Național din București, iar de-a lungul timpului a jucat și în diferite seriale cunoscute, precum „Iubire și Onoare” sau „Cu un pas înainte”. Când vine vorba de teatru, și aici a avut mai multe roluri remarcabile, precum Maitreyi în “Maitreyi” regia Chris Simion, Marlene în “Dineu cu proști” regia Ion Caramitru sau Anita în muzicalul “West side story”.

A crescut într-o comunitate turcă din Dobrogea și chiar dacă prima limbă învățată a fost tot turca, Aylin și-a dorit să descopere mai multe despre cultura românească, ceea ce a reușit cu brio. S-a căsătorit în 2011 cu Traian Paicu, iar împreună au doi copii minunați. 

Aylin Cadîr va dezvălui detalii inedite din copilărie, din viața de familie, dar și profesională, dar ne va vorbi și despre secretul unei siluete de invidiat, după două nașteri, în cadrul celebrului Oracol al Vedetelor.

 

Nu ratați „Oracolul Vedetelor” de vineri, 10 martie, de la ora 19:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

 

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201    

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania     


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/    

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola    

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en     

Site: https://www.spectacola.ro/    

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola    



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel