Motivul pentru care Aylin Cadîr nu folosește fond de ten: „Nu am operații și cred că în curând o să mi se pună întrebare asta” / EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Aylin Cadîr a vorbit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, despre rutina de îngrijire și dieta pe care o urmează zilnic.

Aylin Cadîr se mândrește la vârsta de 36 de ani cu o siluetă de invidiat și cu un ten perfect, pe care îl ține departe de riduri. Frumoasa actriță, mamă a doi copii, ne-a dezvăluit faptul că nu are nicio reținere, când vine vorba de planul alimentar, însă atunci când se acumulează mai multe kilograme nedorite, apelează de urgență la ajutorul unui nutriționist. Mai mult, artista a mărturisit, în exclusivitate pentru Spectacola, faptul că există două „vicii” alimentare la care nu poate renunța niciodată.

„Am grijă la ce mănânc, fac și mișcare. Am un nutriționist, iar când simt că depășesc limita, ceea ce se întâmplă foarte des, vorbesc cu el și îmi dă un meniu. Fac cam o lună două cu nutriționistul, după care încerc singură să îi urmez sfaturile. Îi zic cât vreau să slăbesc și îmi spune ce să mănânc. Niciodată nu-mi impun limite, deși se pun kilogramele destul de repede. Pot să arăt așa astăzi, dacă am grijă la ce mănânc și în trei zile, pot să nu am grijă și să spui că sunt alt om, cam așa se întâmplă la vârsta asta. Mănânc orice, de la pâine, paste, îmi place mâncarea foarte sățioasă și foarte gustoasă. Nu mă limitez, i-am spus de la început nutriționistului: „Eu aa nevoie de paharul meu de vin și mi-a spus să vedem, poate o dată pe săptămână și de dulce”, nu pot fără dulce. Mănânc lucruri sățioase și foarte gustoase.”, a declarat Aylin Cadîr, în exclusivitate pentru Spectacola. 

 

Motivul pentru care Aylin nu folosește fond de ten

Mai mult, pe lângă alimentație, actrița acordă o mare atenție și rutinei de îngrijire a tenului, pentru a se menține cât mai mult timp departe de ridurile nedorite. Acesta declară ferm faptul că nu a apelat la nicio operație estetică, iar secretul stă doar într-o îngrijire cât mai riguroasă.

„Am foarte mare grijă, în cea ce privește îngrijirea tenului. Nu am operații și cred că în curând o să înceapă să mi se pună întrebare asta, am grijă mult, asta mă ajută. Mă interesează ce se întâmplă și sunt atentă. Vara mă dau cu creme de protecție, dar acum se spune că trebuie să o folosești mereu, dar eu nu pot, nu-mi place textura. Nu folosesc fond de ten, nu-mi încarc tenul. După o anumită vârstă, devine pielea uscată și nu poți să o încarci inutil. Îmi dau doar unde e nevoie, folosesc puțin machiaj, am grijă la ten. Sunt foarte preocupată de îngrijirea tenului, de la creme, seruri. Aș arăta foarte diferit dacă mi-aș pune fond de ten.”, ne-a mai dezvăluit actrița. 

 

Cum s-a hotărât să devină actriță

Aylin Cadîr a intrat în atenția publicului când a debutat în muzică, la o vârstă destul de fragedă. De la cântat, până la meseria de actor, a mai fost doar un pas.

„Eram mică când am început cu muzica, aveam 16 ani, și, la un moment dat, trebuia să dau bacalaureatul. Atunci am fost nevoită să dau la o facultate, iar oamenii din viața mea m-au încurajat să dau la actorie și am zis să încerc, fără să mă gândesc că voi face asta. Tot drumul acesta de pregătire, de întâlnit oameni a fost, de fiecare dată, câte un mic șoc, pentru că descopeream lucruri despre mine pe care nu le știam. Am o sensibilitate pe care pot să o folosesc și nu știam, am o atenție, inteligență, pe care nu o știam, am descoperit aceste lucruri în ani. Atunci mi-am dat seama că pentru asta sunt făcută și că trebuie să fac asta. Acum sunt deja 20 de ani de când exist în lumea artistică..

Publicul este foarte diferit. Eu, la 16 ani, cântam muzică pop, care este foarte diferit de publicul de jazz, spre exemplu, pentru că după câțiva ani mi-am făcut o trupă și cântam la un public mai elitist. În muzică, eu mereu mi-am dorit o zonă de mijloc. Să nu fie oamenii care vin doar pe gratis, în piețe, să plătească un bilet și să le placă ce aud. În zona de actorie, mi-am luat inima în dinți și mi-am propus să o fac, dar a fost un gest de curaj.”, a mai spus ea.

 

Viața personală stabilă, un plus în actorie

Faptul că a avut susținere nelimitată din partea soțului ei a ajutat-o foarte mult pe Aylin, în a-și urma visul.

„Eu nu am fost singură niciodată, am avut o viață personală foarte puternică și tot timpul am fost foarte bine înrădăcinată. Primul profesor pe care l-am cunoscut, Nae Iliescu, cu care am făcut pregătire și care a pregătit mulți actori, inclusiv pe Sandu Bindea l-a pregătit pentru actorie, el prima întrebare pe care mi-a pus-o a fost să-i spun dacă am o viață personală sănătoasă, dacă am un iubit. Atunci aveam 18,19 ani. Eu eram cu soțul meu de acum și a zis că e foarte important acest amănunt și am ținut minte chestia asta. Este o viață în care se pot întâmpla multe lucruri care te pot dărâma psihic și fizic, uneori, dar mai ales psihic.

Câteodată să dai din eșec în eșec și să crezi că e din cauza ta și atunci ai nevoie să ai un loc în care să te întorci, un loc blând, călduț, unde să ajungi și să te ia cineva în brațe și să-ți spună „Stai liniștită, este doar un eșec”, iar în meseria asta se întâmplă. Te duci la castinguri, nu le iei și ai impresia că este din cauza ta, nu ți se spune de ce, dar de obicei nu este vina ta, nu este pur și simplu o potrivire.”, ne-a ma spus frumoasa actriță. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel