Spectacolul "Aici nu-i de joacă" deschide reprezentaţiile cu public la Teatrul Nottara

Data publicării:
Teatrul Nottara, foto Facebook
Descriere foto: Teatrul Nottara, foto Facebook

Teatrul Nottara se redeschide pentru public sâmbătă cu spectacolul "Aici nu-i de joacă", o întâlnire cu actriţele Catrinel Dumitrescu şi Victoria Cociaş.

Potrivit unui comunicat al Teatrului Nottara, spectacolul va fi prezentat sâmbătă şi duminică, de la ora 18,00, la Sala George Constantin, "pentru a da ocazia cât mai multor persoane să se bucure de această încântătoare comedie care vorbeşte simplu despre noţiuni aproape uitate: tandreţe, optimism, dragoste, prietenie".

"Condiţiile de redeschidere sunt aceleaşi cu care ne-am obişnuit, 30 la sută din capacitate, un loc se vinde, un loc nu, un rând liber între rândurile vândute, igienizare, declaraţii pe propria răspundere. Le ştim pe toate, şi publicul le ştie, redeschidem sâmbătă cu 'Aici nu-i de joacă'. Noi suntem pregătiţi, pentru că aici nu-i de joacă, în orice moment putem să jucăm", a declarat, pentru AGERPRES, Marinela Ţepuş.

În luna mai, la Teatrul Nottara sunt programate reprezentaţii cu spectacolele "O haită de sfinţi" la Sala George Constantin, pe 15 şi 23 mai, de la ora 18,00; "Martha şi George" la Sala Horia Lovinescu, pe 15 mai, de la ora 19,00; "Praf de stele" la Sala George Constantin, pe 16 mai, de la ora 18,00; "Thailanda", la Sala Horia Lovinescu, de la ora 19,00; "Mitică Popescu" la Sala Horia Lovinescu, pe 22 mai, de la ora 19,00; "Nijinski", la Sala George Constantin, pe 22 mai, de la ora 18,00; "Lecţia" pe 28 şi 29 mai, la Sala George Constantin, de la ora 18,00; "Magnificul" la Sala Horia Lovinescu, pe 29 mai, de la ora 19,00; "Oglinda neagră" la Sala Horia Lovinescu, pe 30 mai, de la ora 19,00; "Aici nu-i de joacă", la Sala George Constantin, pe 30 mai, de la ora 18,00.

 

Reprezentaţiile se vor desfăşura în conformitate cu prevederile impuse pentru respectarea măsurilor de protecţie împotriva COVID-19, sala de spectacol funcţionând cu o capacitate redusă la 30 la sută, precizează organizatorii, notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Teatru - Opera


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel