Speak, anunț neaștept: ”Jefuit în plină zi”. Artistul a chemat imediat poliția

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Speak, TikTok
Descriere foto: Sursa foto: Speak, TikTok

Speak a povestit o întâmplare neplăcută care s-a petrecut chiar în fața studioului său.

Speak a scos la iveală o realitate  cu care se confruntă din ce în ce mai multe persoane, în ultima vreme. Acesta și-a băgat fanii în panică când a scris pe rețelele de socializare faptul că a fost jefuit în plină zi, neputând să nu împărtășească asta în mediul online. Se pare că, de fapt, nu artistul a trecut prin această primejdie, ci un prieten de-al lui, care se îndrepta spre studio pentru a se întâlni cu artistul. Speak a rămas șocat când a auzit povestea, pentru că toată întâmplarea a avut loc la 8 dimineața, chiar în fața unui supermarket.

"Să vă povestesc o istorie nebuna. Am doi puștani care vin studio și mă ajută, mă rog. Unul dintre ei a venit la 8 dimineața să ia ceva de la studio. În fața studioului e un supermarket, l-au oprit doi, o ea și un el, amândoi pe la vreo 50 de ani, aurolaci ceva. Aveau o lamă și l-au întrebat ce are prin buzunare și să scoată ce are în buzunare. El a scos imediat, avea 200 de lei și i-au luat, voiau și telefonul, dar nu au mai apucat. Noi nu eram așa când eram copii, fugeam, ziceam că iese tata din magazin, orice. Băi frate, eu nu-i dădeam nimic. ", a povestit Speak pe contul lui personal de TikTok.

Poate te interesează și: Cabral îl descrie dur pe Bobonete: ”Nu lasă omul să...”. L-a făcut de râs în fața tuturor

Speak a sunat la poliție

Artistul s-a decis în cele din urmă să sune la poliție, pentru a se asigura că alte persoane nu vor mai trece prin asta. Autoritățile le-au spus însă că nu au ce să facă, neavând nicio dovadă concludentă în acest caz. În cele din urmă, lui Speak nu i-a venit să creadă că în zilele noastre se mai pot întâmpla astfel de tâlhării, în plină stradă.

"Nu se poate așa ceva. M-am uitat pe cameră, dar de unde să-i iau. Am zis să chemăm Poliția, după vreo 5 ore. Le-am povestit și au zis că nu l-a obligat nimeni să dea banii, i-a dat de bună voie, era cuvântul tău, împotriva cuvântului lor.. Aveți grijă pe unde mergeți și ce faceți, nu lăsați totul repede din mână. Bine că nu a pățit nimic. Nu-mi vine să cred că în 2022 se mai poartă tâlhăriile astea. Eu nu am pățit niciodată așa ceva.", a mai continuat cântărețul.

Pe ce aruncă Speak cei mai mulți bani. Artistul a recunoscut: „E o boală, pot să zic, e o traumă a copilăriei. Nu mai pot”

Irina Loghin, jefuită la mare

Interpreta de muzică populară Irina Loghin a trecut și ea printr-un incident neplăcut recent, când a fost jefuită la mare. Artista este cunoscută pentru costumele tradiționale pe care le îmbracă mereu pe scenă, în fața publicului, unele având o vechime destul de mare. Totuși, solista a lua decizia radicală a le pune bine undeva și de a nu mai afișa public, pentru că atunci când era la mare, într-un hotel a văzut șocată faptul că a fost victima unui jaf.

”Mi s-a furat de la mare, din hotel, un costum frumos, vechi, autentic. De atunci le țin sub cheie, nu le mai port pe acestea”, a declarat Irina Loghin, pentru FANATIK.

Nadine, revoltată de reacția Marinei Almășan, după declarațiile lui Buhnici: „M-a lăsat mută și cu durere de stomac”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel