Pe ce aruncă Speak cei mai mulți bani. Artistul a recunoscut: „E o boală, pot să zic, e o traumă a copilăriei. Nu mai pot”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Speak, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Speak, instagram

Speak a dezvăluit pe ce aruncă cei mai mulți bani. 

Speak este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști. Îneputul carierei sale muzicale a fost unul greu, însă cu pași mărunți a reușit să ajungă în cele mai înalte top-uri cu melodiile sale.

Artistul a povestit că, în momentul în care juca baschet, colegii săi veneau în echipamente scumpe. 

Speak: „E o traumă a copilăriei”

„Toată lumea mă întreabă și nu vreau să sune cum nu ar trebui, dar ultima oară, acum vreo patru ani, erau vreo 85 de perechi de adidași. Dar la fiecare pereche pe care mi-o cumpăr, vreau să donez una, că nu mai pot!

E o boală, pot să zic, e o traumă a copilăriei. Când eram mic, nu aveam, aveam teniși, aveam niște colegi de echipă ai căror părinți erau avocați și medici și mai ieșeau pe afară. Multe perechi pe care mi le iau acum, sunt de atunci, din 1998, 1996, perioada aia. Astea sunt jucăriile mele!”, a declarat Speak pentru Cancan.

Totodată, Speak a recunoscut că dă foarte mulți bani și pe echipamentele pentru studioul de înregistrări.

 „În scule, în audio-video, sunt fiert, îmi place să fiu la curent cu tot ce-i nou, în ceea ce privește calitatea. Și astea sunt scumpe, dar mă rog, nu beau, nu fumez, nu mă droghez, trebuie să cheltui, nu mă duc la păcănele, nu fac nimic!”, a mai adăugat Ștefan Sprianu.

Speak, dezvăluiri șocante despre trecutul său

Recent, Speak și-a lansat propriul podcast. Artistul l-a avut invitat pe Florin Ristei care a vorbit despre iubita sa, Noemi. Odată cu această discuție, Speak și-a adus aminte de un moment neplăcut cu fosta sa iubită, care avea legătură cu tot felul de energii ciudate. 

”Legăturile dintre oameni se bazează pe vibrații, fix pe energie. Mi-am dat seama când m-am mutat cu cineva, mă rog… eram cu cineva. Nu mai contează, că nu vreau să-i mai dau numele. M-am mutat la ea și nu puteam să dorm. Apartamentul nu avea lumină deloc.

Era totul amenajat pe dark. Era închis, mic, n-aveai lumină. Avea foarte multe măști în casă. Eu nu puteam să dorm. La un moment dat, într-o noapte, m-am trezit și am văzut un cap de ceva”, a povestit Speak.

 

Speak: ”Am fugit și m-am dus acasă la mine”

 

După momentele prin care a trecut, Speak a chemat acasă la fosta iubită pe cineva specializat în energii, care i-a spus că în casa respectivă erau multe energii negative. Din momentul acela, artistul a decis să se mute înapoi în apartamentul lui.

”Am chemat un băiat din ăsta cu energii: «Băi, zi-mi dacă e ceva. Vreo entitate, vreo…». A fost ceva îngrozitor. Și mi-a zis: «Da, sunt energii negative aici din cauza măștilor». Măștile alea aveau niște pene, blană. Am fugit și m-am dus acasă la mine.

Nu înțeleg… la ea în casă ne certam încontinuu, iar la mine nu. Când ne-am mutat, ea a venit cu un popă și mi-a făcut… Adu făină, ulei. Du-te ia preotul de la biserică. (…) Mi-a scris pe perete INRI nu știu ce dată… martie nu știu cât. Nici acum nu se duce”, a mai povestit Speak în podcastul său.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel