Cabral îl descrie dur pe Bobonete: ”Nu lasă omul să...”. L-a făcut de râs în fața tuturor

Captură video Youtube/ La Măruță, Mihai Bobonete, Instagram
Descriere foto: Captură video Youtube/ La Măruță, Mihai Bobonete, Instagram

Cabral l-a descris în trei cuvinte pe Mihai Bobonete.

Cabral și Adela Popescu au fost invitați în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV, unde au acceptat provocarea ”Spui tot sau îți ia gura foc”. Cei doi au răspuns la o serie de întrebări ”picante”, unde au dat numele a mai multe persoane celebre. Printre acestea, Cabral a fost nevoit să spună trei tabieturi sau fixuri enervante pe care le are Miha Bobonete, cel care i-a fost coleg în cadrul primului sezon al emisiunii Sun celebru, scote-mă de aici. Prezentatorul de la Pro TV nu a ezitat nicio clipă și a spus trei trăsături care-l caracterizează pe comediant, spre amuzamentul tuturor.

”Râgâie, flatulează, e ocazional, și nu lasă omul să stea serios niciodată”, a spus Cabral în cadrul emisiunii de pe Pro TV.

Cabral, susținut moral de Bobonete

Experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici” l-a dus pe Cabral la epuizare și l-a făcut să cedeze, pentru câteva clipe, chiar dacă el era în postura de prezentator, și nu de concurent. În acest sens, acesta spune că a avut mare noroc atunci de Mihai Bobonete, care l-a ridicat de la pământ și l-a făcut să meargă mai departe.

„Când am fost plecați în Africa de Sud la Sunt celebru, scoate-mă de aici, eu cu Mihai am trăit o frumoasă poveste de dragoste, timp de o lună de zile ne-am avut doar unul pe celălalt. Și acolo, pentru că am locuit ușă în ușă, erau momente când nu te mai ridicai să mergi pe balcon să vezi dacă-i cerul înstelat, mâncarea din Africa provoca și ea... și atunci. Am avut și momente de cădere în emisiune, eu am căzut primul, din cauza dorului de casă, a efortului foarte mare, din lipsa somnului, iar el m-a susținut. Mâncam  numai tâmpenii, pentru că nu aveam timp să mergem să mâncăm și a fost greu, greu și la un moment dat am cedat. Bobonete m-a luat de pe jos și m-a ridicat cu trei fraze și am mers mai departe. După a căzut eu, și l-ma ridicat eu. Chiar dacă nu se vede, el este bun la suflet.”, a adăugat Cabral. 

Poate te interesează și: De ce a lipsit Cristina Ciobănașu din mediul online: ”Nu prea am fost bine”

Adela Popescu și Cabral vor prezenta noul sezon al emisiunii ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Departe de casă, complet izolate, fără niciun contact cu fanii și luxul obișnuit, cu resurse limitate, înconjurate de insecte și animale exotice, vedetele se vor lupta pentru titlul de Regele sau Regina junglei. Cabral și Adela Popescu sunt gazdele acestui sezon care va împinge la maximum limitele psihice și fizice ale concurenților.

Prezentator TV, actriță și una dintre cele mai influente prezențe din mediul online din România, Adela Popescu este nerăbdătoare să ia contact cu jungla și provocările pe care aceasta le are pentru celebrități.

„Experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici” nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu... nici nu mai contează câți ani. Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție. Nu este ușor nici măcar să iei decizia asta, dar să fii acolo, în junglă, departe de tot și toate, având curajul să stai față în față cu necunoscutul. Abia aștept să văd care sunt concurenții, la ce provocări vor fi supuși și cum vor depăși fiecare zi din jungla „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus Adela Popescu. 

Unul dintre cei mai iubiți prezentatori TV, actor și un pasionat al sporturilor extreme, Cabral va testa capacitatea de adaptare a vedetelor la condițiile austere din junglă.

”Mă bucur că sunt alături de Adela în povestea asta, am mai lucrat împreună și este genul de partener atent și pe care te poți baza, cu experiență și trecută prin multe. Emisiunea rămâne un experiment, asta a fost de la primul sezon, vedetele știu în ce se bagă și merg acolo nu ca să se îmbogățească, ci mai ales ca să-și demonstreze lor - și, desigur, și publicului - că sunt și că pot mult mai mult decât au reușit să demonstreze până atunci. Sigur, foarte importantă este lista de concurenți ce vor intra în acest experiment… și eu sunt curios să-i văd pe toți în tabără și-apoi să așteptăm să vedem dacă cedează și strigă: Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, a spus Cabral. 

Nadine, revoltată de reacția Marinei Almășan, după declarațiile lui Buhnici: „M-a lăsat mută și cu durere de stomac”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 22 iul 2022, 08:08 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience