„Soțul meu era acolo când a început războiul”. Mariana Birică, speriată de războiul din Ucraina

Data actualizării: | Data publicării:
Mariana Birică, captură video Exclusiv Vip, de la Prima TV
Descriere foto: Mariana Birică, captură video Exclusiv Vip, de la Prima TV

Cântăreața de muzică populară Mariana Birică a vorbit despre momentele de groază prin care a trecut de la începerea războiului din Ucraina. 

Mariana Birică a fost în platoul emisiunii Exclusiv Vip, de la Prima TV, unde a povestit momentele de disperare prin care a trecut, în urmă cu o săptămână. Soțul artistei se afla în Ucraina în momentul în care a izbucnit războiul. Acesta a reușit să se întoarcă în țară, însă artista s-a temit pentru viața lui. 

„Soțul meu era acolo când a început războiul”, a declarat Mariana Birică în emisiunea de la Prima TV. 

Aceasta spune că, din fericire, soțul ei nu se afla în zonele periculoase ale Ucrainei și a putut pleca fără probleme. 

„Nu a fugit. Pur și simplu, s-a dus la un prieten, că avea ceva de discutat, ceva de transmis. (...) El a fost mai la intrare în România, deci nu a fost în centru și unde s-a bombardat și au fost dezastre. Dar, un prieten care tot ne sună și noi îi spunem, dacă cumva i se întâmplă ceva și vrea să plece, cu drag îi așteptăm la noi, pentru că trebuie să-i ajutăm. Sunt oamenii noștri”, a mai spus artista. 

Citește și: Saveta Bogdan, SPERIATĂ de război: Sunt foarte fricoasă și îmi e frică

Mariana Birică: Este dezastru. Copilașii aceștia nu au nicio vină

Artista spune că este îngrozită de ce vede la televizor și că soțul ei începe să plângă în momentul în care vede copiii ucraineni care fug dincalea războiului. 

„Este dezastru. Și nu e pentru ei, cât e pentru copilașii aceștia care nu au nicio vină. Soțul meu se uită la televizor, și când vede copii, începe să plângă. Văzând, pentru că nepoțica o am acasă, mâine plecăm în Anglia cu ea, văzând-o pe ea, se gândește că sunt copii ca și a noastră. Ce știe copilul acesta? Nu are de unde să știe. Sunt și mai mari, nu ați văzut că i-au înrolat în război și ei credeau că se duc să facă niște exerciții”, a mai spus artista. 

Citește și: Sean Penn a fugit din calea războiului. Actorul a mers pe jos până la granița cu Polonia: „Ne-am abandonat mașina pe marginea drumului”

Citește și: Frica de RĂZBOI. Cum ne dăm seama că suferim de anxietate și cum o tratăm. Explicațiile psihologului



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel