Saveta Bogdan, SPERIATĂ de război: Sunt foarte fricoasă și îmi e frică

Data publicării:
Sursa foto: Saveta Bogdan, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Saveta Bogdan, facebook

Saveta Bogdan este una dintre vedetele care și-au arătat îngrijorarea asupra războiului dintre Ucraina și Rusia.

Interpreta de muzică populară, Saveta Bogdan, și-a exprimat teama, vis-a-vis de războiul din Ucraina. Artista este îngrijorată că acest conflict s-ar putea extinde și în țara noastră și tot ce i-a rămas este doar să se roage.

„Sunt foarte fricoasă și îmi e foarte frică. Nu mi-am putut închipui că în secolul ăsta o să mai fie războaie. Nu le-a mai ajuns gripa aia care a fost. Acum vine războiul și acum îmi e frică să nu vină și la noi. Fata mea din America îmi spune „mamă, ia-ți bilet de avion și vino, mamă, la mine și stai aici că la noi e liniște”, a declarat Saveta Bogdan pentru "Star News", de pe Antena Stars.

"Am plâns și atâta m-am rugat”

Deși fiica ei i-a propus să plece în America, artista nu se poate dezlipi atât de ușor de casa din România și, spune ea, a muncit mult ca să aibă tot ceea ce are astăzi, în țara ei natală. Mai mult, artista a aprins o lumânare pentru Vladimir Putin, în speranța că își va da seama de greșeala pe care o face și va opri atacurile asupra Ucrainei.

„Eu mai am un festival de făcut. Vreau să-l fac la sfârșitul lui iunie. Am publicul meu, eu am angajamente și eu iubesc ceea ce fac. Eu am muncit ca astăzi să fiu Saveta Bogdan și nu pot așa să-mi iau biletul și să plec. Nu aș putea, parcă tot aș sta, m-aș ascunde pe undeva, nu știu. Am plâns și atâta m-am rugat”, a adăugat artista pentru sursa citată.

Situația în Ucraina

Este a șaptea zi de război în Ucraina, iar bombardamentele continuă asupra mai multor orașe. Tot astăzi, Moscova a anunțat că armata sa a reușit să preia conducerea orașului Herson, deși primarul orașului a declarat că situația este sub control, iar rușii nu au reușit să pună mâna pe oraș.

Tot surse spun că Vladimir Putin vrea să-l înlocuiască din funcția de președinte al țării pe Zelenski, și să-l pună pe fostul președinte, Viktor Ianukovici. 

Până acum, peste 2000 de civili ucraineni și-au pierdut viața, printre care copii și femei.

Uniunea Europeană a impus noi restricții asupra Rusiei, printre care interzicerea transferului de euro în această țară.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel