Delia intervine în scandalul în care este implicată sora sa, Oana, după ce s-a sărutat cu alt bărbat

Data publicării:

Familia Oanei Matache rămâne rezervată în cazul scandalului de divorț. 

Faptul că Oana Matache a pus capăt căsniciei cu soțul ei, Răzvan, a uimit pe toată lumea. Blondina s-a afișat deja cu noul iubit, iar surse din mediul online susțin că cei doi s-au mutat deja și împreună. Noutățile nu se opresc aici, pentru că se pare că Oana ar fi divorțat în mare secret de tatăl celor doi copii ai săi, pentru noul bărbat misterios. În timp ce mama acesteia, Gina Matache, a intervenit în scandal, Delia a preferat să rămână rezervată. Artista și-a desfășurat activitățile zilnice ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

În schimb, Oana a ales să răspundă la telefonul jurnaliștilor, însă a decis să nu comenteze acest subiect sensibil. 

„Nu am niciun comentariu, nu vreau să vorbesc, aș vrea să nu mai fiu sunată”, a spus ea, pentru spynews.

Te-ar putea interesa și: Condiția pe care a pus-o Delia pentru a participa la America Express: „Vreau să merg, dar e foarte important...”

Care a fost reacția Ginei Matache

Gina Matache spune că nu-și dorește să vorbească în numele Oanei, iar dacă ar fi vorba despre un divorț, sunt alegerile ei de viață. Femeia a fost întotdeauan alături de fiicele sale și se pare că le susține indiferent de deciziile pe care acestea le iau în viață.

''Nu pot să vorbesc în numele ei. Pur și simplu nu am voie să vorbesc despre viața ei. Este viața ei, sunt alegerile ei.'', a declarat Gina Matache, pentru unica.ro.

 

Ce spunea Gina Matache despre ginerii ei

În urmă cu ceva timp, Gina Matache vorbea despre relația pe care o are cu cei doi gineri ai săi. Pe atunci, artista se arăta a fi extrem de recunoscătoare pentru că fiicele sale au avut parte de noroc, când vine vorba de acest plan.

„Nu aș avea de ce să nu mă înțeleg cu ei. În primul rând că nu ne vedem foarte des și nu ne încurcăm unul de altul niciodată, dar nu am de ce. Am doi gineri minunați, doi oameni care nu aparțin epocii ăsteia. Mă uit în jurul meu și văd tineret care ori e cu păcănele, ori cu pasiuni ciudate, ori cu droguri. Am zis Doamne, dacă mi-ai da ceva viața asta, să dai noroc fetelor mele de oameni într-adevăr oameni. Nu aș avea niciodată ce să le reproșez”, a declarat Gina Matache, potrivit a1.

Citește și: Delia Matache, trauma care i-a marcat adolescența. Cum o pedepsea mama ei: „La vârsta aia nu era un semn bun”

Oana Matache, pusă la zid de fani pentru modul în care își crește copiii

Mai mult, în urmă cu ceva timp, Oana Matache a fost acuzată de fani de faptul că este o mamă iresponsabilă, pentru că și-a lăsat bebelușul abia născut la vremea aceea, pentru a reveni pe scenă. Oana a cântat o perioadă alături de Delia, sora sa, însă s-a retras din această activitate. Vedeta le-a închis atunci gura celor care au criticat-o, oferindu-le și câteva argumente. 

„Ele consideră că ar trebui să mă simt vinovată pentru că mi-am lăsat copilașul, pe care eu a trebuit să îl țin în brațe și să îl alăptez toată ziua, să ne sufocăm una pe cealaltă, la bunică și am plecat de acasă. Ele nu pot concepe așa ceva pentru că sunt mai posesive cu bebelușii lor.

Ce aș face eu diferit dacă aș vrea să atrag atenția cuiva, aș fi mult mai empatică și aș face asta într-un mod privat, și în al doilea rând într-un mod în care să nu fac persoana respectivă să sufere” a declarat sora Deliei, la momentul respectiv.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel