Motivul pentru care Catinca Roman nu își vizitează mama la azil: „Lucrurile nu au mers prea bine pe partea asta”

Data publicării:
Oana Roman, Catinca, Mioara Roman/ sursa foto Instagram, Facebook
Descriere foto: Oana Roman, Catinca, Mioara Roman/ sursa foto Instagram, Facebook

Catinca Roman a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care nu a ajuns în ultima vreme la centrul de recuperare unde este internată mama sa, Mioara Roman. 

Catinca a primit mai multe acuzații în ultima vreme de la sora sa, Oana Roman, care spune faptul că aceasta nu vrea să-și mai viziteze mama, pe care nu a văzut-o deja de câteva luni. Mai mult, vedeta declara în spațiul public faptul că Mioara Roman țipă și în somn după fiica sa, de care îi este foarte dor. Catinca confirmă faptul că, într-adevăr, nu s-a mai dus la centrul de recuperare unde este internată mama sa, dar are și o explicație pentru asta. Aceasta mărturisește faptul că moartea tatălui său, Iosif Zilahy, a dărâmat-o extrem de tare, astfel încât a fost diagnosticată chiar cu o depresie. 

„Sunt pe pastile, pe antidepresive, de când a murit tata. Nu am putut să trec peste dispariția lui, deși la început așa se părea. Eu am fost la un specialist care m-a diagnosticat cu o depresie serioasă și mi-a dat tratament medicamentos. Trebuie să treacă ceva timp ca să-și facă efectul”, a dezvăluit Catinca Roman, potrivit impact.ro

Te-ar putea interesa și: „Te-am luat grasă și te-am lăsat slabă”. Marius Elisei o face praf pe Oana Roman: „Te-am făcut mamă, mireasă și nu meritai”

S-a mutat la fiica sa, pentru a se vindeca de depresie

Mai mult, Catinca spune că s-a mutat la fiica sa pentru a depăși aceste momente grele. 

„M-am mutat la fiica mea, Calina, pentru că, pur și simplu, nu am putut să mai stau singură în casă. Culmea, eu care, de felul meu, sunt mai solitară așa. Toată viața am stat singură. Calina a văzut, însă, că mă simțeam rău și a încercat din răsputeri să mă scoată din depresie”, a mai spus Catinca.

Motivul pentru care nu-și vizitează mama

În acest sens, Catinca explică faptul că mama sa este internată la un centru în Snagov, iar distanța până acolo este mult prea mare. Aceasta spune că familia rămâne, în continuare, extrem de importantă pentru ea, în ciuda celor spune de Oana Roman. 

„Mama este tocmai în Snagov, iar eu sunt sub tratament antidepresiv și nu mai pot sa conduc până la ea la centru unde este internată. Când iei pastile așa de puternice, nu poți să mai conduci, este specificat și în prospect. Nu m-am fofilat deloc să merg s-o văd ca nu am de ce. Pentru mine familia a fost foarte importantă, dar lucrurile nu au mers prea bine pe partea asta în ultimii ani și asta m-a consumat foarte tare”, a mai explicat Catinca.

Citește și: „Eu am trăit ani de zile un abuz”. Oana Roman, mesaj tranșant, după despărțirea de Marius Elisei

Ce acuzații i-a adus Oana Roman

În urmă cu ceva timp, Oana Roman declara faptul că sora sa refuză să-și viziteze mama, iar femeia este extrem de afectată din cauza acestui lucru. 

„Trebuie să lămuresc niște lucruri. Cine își permite să trimită declarații despre mine mincinoase, trebuie să-și asume. Am fost la mama și a început să-mi spună ”Da, Catinca ce face? Catinca unde e? Catinca de ce nu vine?”, iar doamna asistentă de aici mi-a spus că se trezește noaptea și o strigă, urlă după ea, după sora mea, după fata ei. Această fată care a declarat că nu mai vrea să meargă la mama și după a spus că eu mint și că ea o să meargă la mama. Ei bine, nu a mers și asta e foarte urât.”, a spus Oana Roman pe rețelele de socializare. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel