Dana Roba, reacție vulcanică după ce a primit un mesaj de la Daniel Balaciu. Ce i-a spus bărbatul: „Ce e de iertat la mine?!”

Data publicării:
Sursa foto: Dana Roba, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dana Roba, instagram

Dana Roba nu poate să se stăpânească în urma mesajului pe care l-a primit de la Daniel Balaciu. Ce i-a spus bărbatul de a scos-o din minți.

Daniel Balaciu, fostul soț al vedetei Dana Roba, va rămâne în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile, în urma agresiunii violente asupra acesteia în luna iunie. Incidentul a avut loc atunci când bărbatul a lovit-o de mai multe ori cu un ciocan pe Dana Roba, care a suferit răni în urma cărora a fost nevoie de intervenția rapidă a medicilor pentru a-i salva viața.

Procurorii au deschis o anchetă în acest caz, iar Daniel Balaciu va fi judecat pentru faptele sale. Decizia recentă a magistraților de a prelungi arestul preventiv al agresorului reprezintă o lovitură suplimentară pentru acesta.

 Într-un interviu, Dana Roba a mărturisit că s-a bucurat de această veste, având în vedere că îi este teamă ca fostul soț să nu le facă rău fetelor.

Îi este frică pentru viața fetițelor

Vedeta are încredere că autoritățile vor face dreptate și că procesul judiciar va aduce pedeapsa potrivită pentru agresorul său. Dana Roba se bazează pe faptul că legea va fi respectată și că acest caz va servi drept exemplu pentru prevenirea altor acte de violență domestică.

"Am primit-o cu bucurie, nu doar pentru mine, cât pentru copiii mei. Îmi este frică de el pentru copiii mei. Presupun că acum nu ar mai avea cum să intre în casă peste mine să mă bată. Eu aș putea să mă apăr, dar copiii mei este mai greu să se apere. Mi-ar fi frică de el pentru copiii mei, dar cu siguranță că justiția este alături de mine și oamenii legii își vor face treaba. Cu siguranța și instanța va decide cât timp trebuie să stea după gratii", a explicat Dana Roba, pentru WOWbiz.ro.

Mereu i-a fost fidelă

Dana Roba a mărturisit că Daniel Balaciu i-a trimis un mesaj în care îi spune că dorește împăcarea. Vedeta a răbufnit la vederea acestui mesaj, întrebându-se ce ar fi de iertat la propria persoană. Ea a început să și justifice faptul că niciodată nu a lăsat un alt bărbat în apropierea ei, nici măcar dacă erau soții altor femei.

"El mi-a transmis un mesaj și a spus că el mă iartă și că vrea să ne împăcăm. Să mă duc în brațele lui că el mă iartă. Ce e de iertat la mine?! Eu nu l-am înșelat niciodată, nu am lăsat niciun bărbat să intre la mine în studio. Dacă veneai cu soțul, eu îl scoteam afară. Numai în cazul în care tipa era străină și nu știa română. Dacă el era însurat cu vreo englezoaică, turcoaică, rusoaică, atunci îl lăsam pe soțul să stea să ne traducă, dar doar în cazurile acestea", a mai precizat ea, potrivit sursei citate.

Ce s-a întâmplat cu Daniel Balaciu

Daniel Balaciu, suspectat de tentativă la violență în familie și în modalitatea omorului, a rămas în arest preventiv încă 30 de zile, potrivit deciziei judecătorilor. Cererea sa de înlocuire a arestului cu o măsură preventivă mai blândă a fost respinsă. Pe data de 4 august, magistrații vor lua o nouă decizie în acest caz.

”Soluția pe scurt: În baza art. 236 al.1 C.p.p., raportat la art. 234 C.p.p. şi cu aplicarea art. 223 al. 2 C.p.p., admite propunerea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş. Prelungeşte starea de arest a inculpatului B.D.R., fără antecedente penale, cercetat în prezenta cauza pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la violență în familie, în modalitatea omorului, prev. de art. 32 al. 1 rap.

la art. 199 al. 1 rap. la art. 188 al. 1 C.p., pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 06 iulie 2023, până la data de 04 august 2023, inclusiv. În baza art.242 al.2 C.p.p., respinge cererea inculpatului, formulată prin apărător, privind înlocuirea măsurii arestului preventiv cu o măsură preventivă mai blândă. În baza art. 275 al. 3 C.p.p., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu contestație 48 ore de la comunicare”, se arăta atunci pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Daniel Balaciu a mai primit încă 30 de zile de arest. Bărbatul nu s-a lăsat cu una, cu două și a făcut o cerere pentru obținerea eliberării, însă judecătorii au respins-o imediat ca fiind nefondată. 

”Soluția pe scurt: În baza art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 1 lit. b) Cod procedură penală raportat la art. 204 Cod procedură penală respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul Balaciu Daniel Remus, împotriva încheierii penale nr. 163/DL din data de 03.07.2023 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş, în dosarul nr. 2775/30/2023. Menţine încheierea atacată. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală obligă în favoarea Statului contestatorul-inculpat Balaciu Daniel Remus, la plata sumei de 400 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat în soluţionarea prezentei contestaţii. Definitivă. Pronunţată în cameră de consiliu, azi, 10 iulie 2023”, se mai arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel