Soția lui Nosfe, devastată de durere, după moartea artistului. Ea a fost cea care l-a găsit fără suflare

Data publicării:

Soția lui Nosfe a postat un mesaj înduiușător pe rețelele de socializare, după ce s-a aflat de moartea artistului.

Nosfe a lăsat în gol uriaș în inimile tuturor celor care l-au cunoscut și i-au apreciat muzica. Artistul, care avea doar 37 de ani, s-a stins fulgerător din viață pe 16 octombrie, veste ce a venit ca un șoc asupra tuturor. Soția sa a postat și ea un mesaj pe rețelele de socializare, în care își exprimă durerea cu privire la această mare tragedie care le-a umbrit fericirea. Cei doi se iubeau foarte mult, astfel încât femeia îi era alături solistului la orice pas, dar și la majoritatea evenimentelor la care el participa. Aceștia aveau împreună și o fetiță, pe care o iubea foarte mult. Tot Mădălina Crețan, soția sa, a fost cea care l-a găsit pe artist fără suflare în locuință și a apelat la ajutorul specialiștilor. În ciuda eforturilor disperate de a-l salva, medicii au constatat decesul.

„Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău…te-au iubit atât de mulți oameni și n-ai înțeles o secundă ce om mare ai fost și ce suflete pustiite ai lăsat aici…”, a scirs Mădălina Crețan, pe Instagram. 

Ruby, în stare de șoc, după moartea lui Nosfe: „Nu pot să cred. Familia lui săraca, copilul...”

Artiștii din România strâng bani pentru familia îndurerată

Foarte mulți artiști din România s-au mobilizat și au început să strângă fonduri pentru familia lui Nosfe. Potrivit informațiilor apărute în mediul online, artistul ar fi avut probleme cu banii, chiar dacă pe plan muzical avea o continuă activitate, iar concertele erau și ele destul de multe. În acest sens, Speak a dat cărțile pe față și s-a hotărât să vorbească despre situația din România în care se află extrem de mulți artiști, care semnează cu casele mari de discuri. Potrivit artistului, cântăreții sunt sub controlul total al labelului cu care semnează și nu au niciun drept asupra propriilor realizări. Speak a adus în discuție și cazul lui Nosfe. 

”Din ce știu eu, Nosfe era într-o situație de genul. Nu ma înșel, poate nu cunosc contractul în detaliu, dar în mare parte cam așa funcționează lucrurile. În nicio țară din lumea asta, nu este posibil ca un artist care strânge mii de oameni la concerte, să aibă probleme cu banii. La noi se poate.”, a scris Speak.

În continuare, artistul a postat și conturile soției lui Nosfe, ca și ceilalți colegi de breaslă, unde toți cei care vor să ajute o pot face.

Nosfe, destin tragic: „Câștigam 20 de euro pe săptămână, banii mei de mâncare”. Regretatul artist și-a spus povestea la Chefi la cuțite

 

Care este cauza decesului lui Nosfe

Nimeni nu știa ca artistul să aibă probleme de sănătate, motiv pentru care șocul a fost și mai mare. Tocmai din cauza acestui lucru, în mediul online au apărut diferite ipoteze, cu privire la moartea sa rapidă. În urma zvonurilor citite, Șatra Benz a ales să publice un nou mesaj pe rețelele de socializare, în care să pună punct celor scrise, dar, în același timp, au dezvăluit și care este cauza reală a morții lui Nosfe.

”Vă rugăm, nu mai răspândiți informații false despre împrejurările morții lui NOSFE! Nu s-a sinucis, nu a murit în somn. A suferit un infarct la scurt timp după concertul de azi-noapte. Până la un comunicat concludent din partea noastră, faceți doar presupuneri. Respectați-ne liniștea în aceste momente delicate”, este anunțul făcut de Șatra Benz.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel