Ruby, în stare de șoc, după moartea lui Nosfe: „Nu pot să cred. Familia lui săraca, copilul...”

Data publicării:
Ruby, Nosfe, foto Instagram
Descriere foto: Ruby, Nosfe, foto Instagram

Ruby este în stare de șoc, după ce a aflat că bunul ei prieten, Nosfe, s-a stins din viață fulgerător. 

Nosfe s-a stins din viață sâmbătă noapte, după cum anunță colegii săi din trupa Șatra BENZ. Artistul avea doar 37 de ani.

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată.
Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam într-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină”, a transmis trupa Șatra Benz. 

Ruby, în stare de șoc


Nosfe și Ruby au colaborat, în trecut, la câteva piese. După cum spune artista, cei doi urmau să intre în studio peste câteva zile, pentru a lucra la un nou album. Ruby este în stare de șoc după aflarea veștii că Noste a murit. 

”Nu pot să cred, în secunda asta am aflat. Nu pot să cred, sunt în stare de șoc în momentul ăsta. Mi-a spus acum un prieten, am vorbit cu el la telefon alaltăieri, trebuia să avem filmări, trebuia să ne vedem. Aseara m-am uitat la studio la videoclip. Nu pot să cred. Familia lui săraca, copilul... ”, a declarat Ruby pentru Spynews.ro.

Nosfe, concert, cu câteva ore înainte să moară


Artistul a cântat alături de Șatra Benz, cu doar câteva ore înainte să se stingă din viață. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel