Soția lui Jorge, de urgență la spital: „Suntem familia faultată. Să nu aveți impresia că viața noastră e roz”. Cu ce probleme se confruntă Ramona Prodea

Data publicării:
Ramona Prodea, Jorge, captură video Youtube
Descriere foto: Ramona Prodea, Jorge, captură video Youtube

Jorge a dezvăluit faptul că a fost nevoit să meargă imediat cu soția sa la spital.

Se pare că necazurile se țin lanț de familia lui Jorge. După ce acesta a suferit o operație de urgență la picior, în urma accidentării în cadrul competiției Survivor, acum soția acestuia a avut nevoie de o intervenție de urgență. Jorge a povestit întreaga experiență pe rețelele de socializare, acolo unde a dezvăluit cu ce afecțiune se confruntă Ramona Prodea. De asemenea, artistul a dezvăluit faptul că nici fiica lor cea mică nu este în ca mai bună perioadă a iei, având probleme la nas.

„Soția mea…am ajuns cu ea de urgență la spital, că i s-a dezlipit retina. E cu mine în mașină acum, suntem fericiți că totul a decurs foarte bine, însă eu cu două cârje, ea cu ochiul bandajat…Aia mică a noastră, Karina, acum câteva luni a primit o minge în nas și are zgârciul dezlipit. Mâine mă duc cu ea la ORL. Deci, suntem familia faultată. Să nu aveți impresia că viața noastră e roz, că noi trăim într-o bulă sau ceva. Avem și noi, ca toată lumea, tot felul de situații”, a povestit Jorge, pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Jorge a aflat în direct că soția sa a vrut să divorțeze: „Mă hotărâsem, eu nu mai pot așa.” Artistul a rămas șocat

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JORGE (@jorgeofficial.ro)

Jorge, pe masa de operație, după Survivor

În urmă cu puțin timp, artistul era cel care avea nevoie de intervenția rapidă a specialiștilor, întrucât experiența Survivor România l-a trimis direct în scaunul cu rotile. Acesta povestea recent întreaga experiență prin care a trecut, povestindu-le fanilor despre perioadă de recuperare prin care trebuie să treacă.

„Mi-a ajuns cuțitul la os, ca să zic așa, mai exact, bisturiul. Am ieșit vesel din operație. Am stat 2 nopți internat iar acum sunt acasă. Fericit că în sfârșit m-am operat. Așteptarea asta a fost cea mai grea.Urmează 5 săptămâni în care nu am voie să pun piciorul jos însă nu mă sperie, am povestit toată procedura cu operația, într-un vlog pe care l-am postat, la cererea fanilor Survivor România. A fost interesant că seara, după operație, mă uităm la Survivor din rezerva spitalului. Mi-a intrat microbul'…', a spus Jorge pentru click.ro.

Te-ar putea interesa și: Jorge, motivul pentru care i-a fost infidel soției sale: „Bărbatul nu înșală pentru că iubita nu se ridică la falsele „standarde“ ale lui. Problema este la el”

„Mi-am asumat orice accidentare atunci când m-am dus la Survivor”

Cu toate acestea, artistul s-a arătat fericit pentru experiența pe care a trăit-o la Survivor și spune că nu are niciun regret, chiar dacă nu s-a terminat așa cum și-ar fi dorit. 

„Sunt optimist! Mulțumesc Survivor România, fără voi nu aș fi reușit să fiu la operația asta! Lăsând gluma la o parte, că mi-am asumat orice accidentare atunci când m-am dus la Survivor, e bine să nu lași să aștepți. Când e ceva important trebuie să dai frica la o parte. Eu nu am simțit frică deloc, m-am ambiționat, am mers singur pe picioare până în sala de operație și  am scos și pieptul în față pentru că era un moment în care trebuia să fiu curajos! Nu este cea mai grea operație! De-acum încolo nu poate să fie decât bine! Asta am în minte acum! Sunt fericit, e și de la perfuzii… Urmează să am vreo 6 zile de stat acasă după care am programat să filmez două podcasturi', a povestit Jorge în vlogul pe care l-a făcut din spital.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel