Soția lui Ilie Năstase, acuzată că ar fi fugit de acasă cu două milioane de euro. Fostul tenismen nu reușește să o găsească

Data publicării:
Ioana și Ilie Năstase, Facebook
Descriere foto: Ioana și Ilie Năstase, Facebook

Ar fi izbucnit din nou un scandal între Ilie și Ioana Năstase, care ar fi fugit de acasă, fără nicio urmă. 

Ilie Năstase ar fi fost părăsit, din nou, de Ioana Năstase. Potrivit unor surse ale cancanfemeia ar fi de negăsit, plecând de acasă fără urme. Fostul tenismen încearcă cu disperare să dea de ea, însă aceasta refuză să-i mai răspundă al telefon. Mai mult, se pare că bruneta nu ar fi plecat de acasă cu mâna goală. Aceleași surse susțin faptul că Ioana ar fi luat cu ea și două milioane de euro, care ar fi fost obținute în urma vânzării unei locuințe din București. Chiar dacă nu este primul scandal ce izbucnește între cei doi, în ultima perioadă, Ioana neagă aceste zvonuri și spune că este de-a dreptul șocată de cele auzite. 

„În primul rând țin să vă anunț că sunt șocată de acuzațiile grave aduse de soțul meu la adresa mea prin intermediul presei. Vă relatez că mă aflu în locuința mea din București, iar în urmă cu aproximativ 30 de minute, mașinile și locuința mea mi-au fost filmate”, a afirmat soția lui Ilie Năstase, potrivit unica.

Mai mult, aceasta spune că, până acum, a stat în permanență cu Ilie Năstase, astfel încât zvonurile dispariției sale ar fi doar niște minciuni. 

„Soțul meu a afirmat că nu știe de mine de mai bine de o săptămână…lucru neadevărat deoarece până luni ne-am aflat la ziua prieteni mele în Poiana Brașov, după care am plecat către Constanța împreună cu soțul meu”, a povestit Ioana Năstase.
 

VEZI și: Ilie Năstase îl face praf pe Gigi Becali: „Sunt metode de Evul Mediu”. Ce l-a înfuriat pe fostul tenismen

„Ilie obișnuia să plece de acasă o perioadă de câteva zile”

De asemenea, chiar și în cazul în care dispariția ei ar fi fost adevărată, Ioana spune că nu ar fi avut niciun motiv pentru care să-și înștiințeze soțul, întrucât nici acesta nu o anunța niciodată, înainte să plece undeva.

„Ilie obișnuia să plece de acasă o perioadă de câteva zile, fără să îmi spună unde pleacă sau ce face, eu respectându-i dorința. Am așteptat ca soțul meu să revină acasă, lucru care nu s-a întâmplat”, a precizat Ioana Năstase.
 

Citește și: Amalia Năstase, apel disperat către Protecția Consumatorului: „Te uiți la tine și te umfli. Nu știu ce băgați în mâncare în România”

Ioana Năstase a negat în trecut zvonurile cu privire la un divorț

Chiar dacă neînțelegerile dintre ei sunt cunoscute acum de toată lume, în trecut, Ioana Năstase a negat zvonurile cu privire la o posibilă despărțire între ea și partenerul său. Singura problemă pe care aceasta o avea atunci, vis-a-vis de soțul ei, era faptul că acesta este înconjurat de mai multe persoane care îi vor răul.

„Nu (n.r. nu vrea să divorțeze). Am spus doar că am obosit un pic luptându-mă cu persoanele din jurul lui Ilie, care apar așa, peste noapte. În rest, nu. Clar (n.r. un divorț iese din calcul). Nu a fost vorba de niciun divorț', a declarat Ioana Năstase pentru ego.ro.

Ioana Năstase susține că vrea să-l țină pe soțul său la distanță de oamenii care vor să profite de el și care îi vor răul.

”Voi știți destul de bine ce s-a întâmplat și cu câteva luni în urmă sau acum un an, mai exact. De atunci am cam deschis și eu ochii cu privire la cei care apar peste noapte cu mângâieri și cu rugămintea:

Știi, vreau să fii tatăl meu, pentru că al meu a murit!'. De ce nu merge la un azil de bătrâni să își ia un tată de acolo? Atât încerc, să îl protejez de persoanele care apar peste noapte fără să le cunosc, care intră cu bocancii în viața lui', a mai spus Ioana Năstase.

„N-a muncit o zi”. Ion Țiriac, declarații controversate despre Ilie Năstase



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel