„N-a muncit o zi”. Ion Țiriac, declarații controversate despre Ilie Năstase

Data publicării:
Captură video Youtube/ Kanal D, Super SPEED la Pro TV
Descriere foto: Captură video Youtube/ Kanal D, Super SPEED la Pro TV

Ion Țiriac a scos la iveală anumite detalii neștiute despre carira lui Ilie Năstase. 

Ion Țiriac și Ilie Năstase sunt două nume foarte grele ale tenisul românesc, astfel încât cei doi nu mai au nevoie de nicio prezentare. Pe lângă pasiunea pe care au împărțit-o împreună timp de ani de zile, cei doi au mai fost legați de-a lungul timpului și de o prietenie strânsă. Miliardarul a vorbit recent despre perioada în care el și Ilie Năstase se aflau la începutul carierei. Omul de afaceri susține că a început să muncească de la vârste fragede, pentru a dobândi tot de ce se bucură în prezent, în timp ce pe Ilie Năstase l-a ajutat foarte mult pasiunea pentru acest sport, care i-a croit un drum mai ușor în viață.

„Țiriac a muncit de la 16 ani toată viața, iar Năstase a fost un geniu și în viața lui n-a muncit o zi! Ce poți să pretinzi de la un om care trăiește cum trăiește și în viața lui n-a muncit o zi? Ori se joacă, ori este personalitatea care este. Ori face asta, ori aia. El nici la tenis n-a muncit! Dar el iubea jocul și dacă-l puneai să joace cinci ore, cinci ore le juca. Însă e altă personalitate”, a spus Ion Țiriac, în cadrul unui interviu, potrivit wowbiz.

Citește și: Ilie Năstase, prima reacție despre divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Ce spune fostul tenismen

Pactul pe care l-a făcut Ion Țiriac cu Ilie Năstase

Pe cei doi îi leagă o prietenie de peste 50 de ani, timp în care au trecut împreună prin diferite încercări. Pentru a se asigură că-și vor rămâne alături și în momentul în care unul dintre ei va trece în neființă, Ilie Năstase și Ion Țiriac au făcut un pact. Aceștia și-au promis că, în cazul în care pe viitor va avea loc o tragedie, cel car rămâne în viață trebuie să-i îngrijează familia celui decedat. 

”Da, este adevărat, am discutat aceste lucruri. Eu sunt liniștit pentru că știu că dacă eu aș păți ceva, el nu mi-ar lăsa niciodată copiii de izbeliște. I-ar trata ca si cum ar fi ai lui. I-ar susține și financiar și moral.

Din toate punctele de vedere. La fel și eu. Dar nu se pune problema de așa ceva momentan, suntem sănătoși amândoi. M-a întrebat, cândva, Ion Ţiriac dacă mi-am găsit un loc de veci, dacă mi-am aranjat treburile astea de după, ştiţi dumneavoastră! Şi eu i-am spus că nu am aşa ceva, un loc de veci.

Că nu m-a preocupat chestiunea asta. A zis că el şi-a cumpărat o parcelă la Bellu, unde-şi ridică un mausoleu (n.r: râde). Şi Țiriac a adăugat pe loc: ‘Te invit la mine!’, a declarat fostul lider mondial, pentru playsport.ro.

Prietenia dintre cei doi, pusă sub semnu întrebării, în ultima vreme

Chiar dacă se știu de-o viață, anumite semne din ultima vreme au dat de înțeles faptul că prietenia dintre cei doi ar fi avut de suferit. Primul detaliu care a dat de bănuit a fost în momentul în care Ilie Năstase s-a mutat din apartamentul complexului rezidențial pe care îl deține Ion Țiriac. Potrivit prosportfostul tenismen nu-și achitase chiria de mai multe luni de zile, chiar dacă aceasta era un specială. Mai mult, acesta ar avea probleme cu banii, motiv pentru care conducere complexului a decis să-i întrerupă contractul. 

Poate te interesează și: Brigitte Pastramă face angajări. Ce salariu oferă vedeta și ce post pune la dispoziție



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel