Soția lui Gheorghe Gheorghiu, detalii neștiute despre căsnicia celor doi: ”Aveam probleme din toate părțile”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Gheorghe, Gheorghiu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gheorghe, Gheorghiu, Instagram

Soția lui Gheorghe Gheorghiu a vorbit despre povestea de dragoste dintre ea și artist.

Gheorghe Gheorghiu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actuala sa parteneră de viață, Gabriela Băncescu. Cei doi au fost foarte discreți de-a lungul timpului în ceea ce-i privește, însă, acum, soția artistului a vorbit despre căsnicia dintre cei doi și despre cum s-a aprins flacăra iubirii. Cei doi se cunosc de aproximativ 30 de ani, dar, la început, a fost vorba despre o relație strict profesională. Pe parcurs însă, colaborând pentru diverse proiecte, aceștia și-au dat seama că sentimentele unuia față de celălalt sunt mai profunde de atât..

„Noi ne cunoaștem de exact 28-29 de ani, dar ne-am cunoscut profesional. Ne-am cunoscut când am venit în turneu, atunci aveam restaurantul și venea des cu artiști și așa, dar atunci a fost așa o situație că eu aveam o viață mai dificilă, munceam foarte mult, aveam probleme din toate părțile. (...) Era o legătură de prietenie și așa, cu anii, eu aveam încredere în el, el în mine, ne ajutam foarte mult și așa s-a legat”, a mărturisit soția lui Gheorghe Gheorghiu, pentru Antena Stars, potrivit spynews.

Cum și-a cerut Gheorghe Gheorghiu în căsătorie actuala parteneră

Cererea în căsătorie a fost și ea una inedită, însă extrem de neașteptată. Cei doi s-au căsătorit ulterior la New York, iar nași le-au fost chiar Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu. Aceștia au avut o petrece ca desprinsă din filme, cu aproximativ 1000 de invitați. 

„El s-a dus acolo (n.r în Florida) înainte că rămăsese din turneu și s-a dus cu prietenii, au cumpărat inel. Eu când am aterizat cu fiul meu (...) am văzut că era agitat așa, nu mai avea stare (...) a scos inelul, nici nu mai știu ce a zis. (...) Când am văzut că scoate inelul nu-mi venea să cred”, a adăugat aceasta.

Gheorghe Gheorghiu: Adrian Păunescu mi-a băgat chitara pe fundul mării. M-au prins, mi-au luat slipul, m-au lăsat gol în mare

Artistul a avut o relație cu Anca Țurcașiu 

Înainte de a-și găsi fericirea în brațele partenerei actuale, Gheorghe Gheorghiu  a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Anca Țurcașiu, în vârstă de 52 de ani. Cei doi au avut o relație timp de 5 ani și artistul spune că au rămas în relații foarte bune după despărțire. 

Invitat în urmă cu ceva timp în platoul emisiunii „La Măruță”, de la Pro Tv, Gheorghe Gheorghiu a fost supus testului cu sosuri iuți. Mai exact, artistul a avut de ales între a răspunde unei întrebări incomode, sau a mânca sosuri iuți. Deși s-a arătat curajos și a spus că nu-l sperie sosurile iuți, cântărețul a preferat să răspundă cu sinceritate la toate întrebările pe care Cătălin Măruță i le-a adresat. Una dintre întrebări îi cerea să numească trei defecte ale unei mari iubiri. 

„Se iubea prea tare. Era narcisistă. Când voiam să mergem la o petrecere undeva cu colegii, pe malul mării, la un grătar, ea spunea că mai bine stă să citească o carte decât să se întâlnească cu persoanele. Nu știu dacă ăsta e un defect. Ca să fiu sincer, prea multe defecte nu avea”, a spus Gheorghe Gheorghiu despre Anca Țurcașiu, cu care a avut o relație timp de cinci ani. 

În ce relații au rămas cei doi după despărțire

 „Am rămas în relații bune, suntem prieteni, am fost împreună cinci ani. Era frumoasă, chiar prea frumoasă. Am fost foarte bine împreună, am făcut un grup cu Mihai Constantinescu și Anastasia, au fost vremuri frumoase. A fost o relație foarte frumoasă. Nu era foarte greu să fiu într-o relație cu Anca Țurcașiu, dar așa a fost să fie. Întotdeauna mi-au plăcut femeile, mereu am avut parte de dragoste și apreciere din partea oamenilor”, a mai spus artistul în emisiunea de la PRO TV.

Citește și: Ozana Barabancea, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentul în care a fost implicat fiul ei: ”Am fost paralizată psihic”. Cum se simte acum tânărulGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel