Soția lui Daniel Onoriu rupe tăcerea despre divorț: „Nu îl iert indiferent de ce ar mai face”. Ce greșeală a făcut pilotul de curse

Data publicării:
Daniel Onoriu și Isabela, foto Facebook
Descriere foto: Daniel Onoriu și Isabela, foto Facebook

Soția lui Daniel Onoriu a dezvăluit motivul pentru care divorțează de fostul pilot de curse. 

Daniel Onoriu a anunțat săptămâna trecută, pentru a doua oară, faptul că urmează să se despartă de soția lui definitiv. În urmă cu două săptămâni, pilotul de curse dădea același anunț șocant, motivul acestei rupturi fiind din cauza faptul că „Isabela nu l-ar aprecia” suficient de tare pe acesta. Tot atunci însă, bărbatul a rectificat totul și a spus faptul că a fost doar o strategie de marketing, iar în realitate își iubește soția foarte mult. Nici mult nu a trecut însă, că Daniel Onoriu a anunțat că despărțirea de soția lui a fost una adevărată, ba chiar cei doi nu mai locuiesc deja împreună.

 

Daniel Onoriu, de URGENȚĂ la spital, în scaunul cu rotile. Fostul pilot de curse s-a certat cu medicii de gardă: „I-am zis că nu pot să stau în picioare! Vorbea urât”

Ulterior, și Isabela a confirmat divorțul, fără să comenteze motivele separării. 

Acum, soția pilotului de curse rupe tăcerea și spune care sunte neînțelegerile care au dus la ruptură.

„Sunt multe de spus, dar ce să mai comentez? Oricum, nu mai există nicio cale de împăcare, nu îl iert indiferent de ce ar mai face. Nu știu dacă și-a găsit deja pe cineva, nici nu mă interesează ce va face. Normal, vom divorța. Încă nu am depus actele, nu vom divorța la tribunal, ci la notar. Nu mai locuim împreună de ceva timp, suntem separați. Am plecat, stau într-un apartament, o iau de la 0 cu totul”, a spus Isabela Onoriu pentru Fanatik.


Motivul pentru care au ajuns la despărțire


„Totul a pornit de la nebunia lui de a se reapuca de curse. Asta în condițiile în care el nu se prea poate ține pe picioare, nu se hidratează cum trebuie. Vă spun, sunt multe altele în joc, nu că nu vreau eu să fac un copil. Asta chiar ne și lipsea acum, un copil… Păi el e un copil de care trebuie să ai grijă”, mai spune Isabela Onoriu


Isabela se teme pentru sănătatea lui Daniel Onoriu


”Eu nu am cum să îl susțin pe el în nebunia asta pe care a început-o cu cursele, cu mersul cu motoare, cu toate astea. În primul rând, el nu va lua aviz medical. Apoi, eu dacă l-aș fi susținut și, Doamne-Ferește, s-ar fi întâmplat ceva – iar eu nu aș putea, repet, să fiu parte în așa ceva – vă dați seama ce ar fi zis toată familia lui.

Dacă se întâmpla ceva cu Daniel, mie mi-ar fi zis: `Isabella, altă treabă nu aveai decât să stai și să-l susții pe el la curse în loc să îl susții să facă sport, sală și recuperare`. Oricum o dai, nu e bine. Că nu l-am susținut nu e bine, că îl susțineam, iarăși ar fi fost rău”, mai spune Isabela Onoriu .

Daniel Onoriu, declarații surprinzătoare, la o zi după ce a anunțat divorțul de soția sa, Isabela: ”Mi-e dor de fosta mea iubită, Simona Chiţac”

Isabela a stat lângă Daniel Onoriu în cele 55 de zile de comă 


Daniel Onoriu a stat 55 de zile în comă, în urma unor complicații survenite după operația de micșorare a stomacului. Isabela, soția sa, i-a fost alături în tot acest timp, dar și în zilele care au urmat după ce acesta s-a trezit din comă. 


 ”Am decis ca fiecare să își vadă de viața lui. Eu vreau să rămân prietenă cu el în continuare. Au fost totuși șase ani… Dar el să iasă așa în presă, să mă atace. Eu care am dormit trei luni, nemișcată, în fața spitalului, ca să fiu lângă el care era în comă?! Mă sună lumea, oameni, prieteni și mă întreabă de ce nu se potolește Daniel și de ce aruncă cu noroi în mine, atunci când doar eu mai eram lângă el? Brusc, nu mai sunt bună, sunt eu aia rea. Cât i-am fost alături nonstop, cel mai bun om de pe planetă am fost, mi-am dus misiunea de soție până la capăt fără să țin seama de probleme, de trudă, de sacrificii… acum nu mai corespund. Nici familia lui nu e de acord cu ce se întâmplă, dar… decât să ne certăm, să fie doar conflicte în casă, e mai normal să plece unul”,a mai spus Isabela pentru sursa citată. 

 

Cum s-au cunoscut cei doi

În urmă cu doar puțin timp, Daniel Onoriu avea doar cuvinte de laudă la adresa femeii care i-a fost alături în cea mai dificilă perioadă din viața lui. Pe Isabela a cunoscut-o pe rețelele de socializare, unde a fost acaparat de frumusețea ei.

"Noi suntem împreună cam de șase ani. Am agățat-o pe Facebook, am văzut-o, am leșinat, nu mai puteam. Cu vrăjeala, ce faci, ești cea mai frumoasă femeie din lume, nu știu ce și gata, am vrăjit cu ea cam o săptămână. Înainte să mă văd cu ea, m-am văzut cu una care m-a și țepuit cu vreo 86.000 de euro și îi trimit poze: mâine mă văd cu ea și o iau de nevastă. M-am văzut cu ea, mă frate, s-a urcat în mașină și am leșinat. Nu se poate, ca în filme. Ne-am dus la un restaurant, ne-am întâlnit cu fata aia și după două săptămâni mi-a devenit soție.", a povestit Daniel Onoriu la Xtra Night Show.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience