Daniel Onoriu, de URGENȚĂ la spital, în scaunul cu rotile. Fostul pilot de curse s-a certat cu medicii de gardă: „I-am zis că nu pot să stau în picioare! Vorbea urât”

Data publicării:
Daniel Onoriu, captură video PRO TV
Descriere foto: Daniel Onoriu, captură video PRO TV

Daniel Onoriu a ajuns la spital, acolo unde a pornit un adevărat scandal cu medicii de la camera de gardă.

Daniel Onoriu a stat față în față cu moartea. Fostul pilot de curse a fost în comă timp de 55 de zile, în urma unor complicații apărute după operația la stomac. Sportivul ajunsese să cântărească 114 kilograme, iar dorința de a slăbi l-au împins să ceară ajutorul medicilor din Turcia, pentru a-l opera. Onoriu a fost supus unei intervenții chirurgicale de micșorare a stomacului - gastric sleeve, însă rezultatul a fost unul aproape tragic. Complicațiile apărute în urma intervenției l-au adus în comă pe sportiv, care a stat timp de 55 de zile inconștient.

Daniel Onoriu, scandal la un spital din București 

În cursul nopții de joi Daniel și mătușa sa, Rebeca Onoriu, se aflau în oraș pentru a lua masa, moment în care fostului pilot de curse i s-a făcut rău. Acesta a ajuns de urgență la spital, acolo unde a luat naștere un mare scandal. 

”Ca niciodată, mi s-a făcut foame! Am sunat-o pe mătușa mea și m-am dus la ea acasă! Ne-am dus în oraș și ne-am oprit la o shaormerie. Am vrut sa mănânc două guri, că mai mult nu pot. Cum stăteam la coadă, dintr-o dată mi s-a făcut rău.

Dar rău de tot, îmi venea sa leșin, eram palid. Rebeca s-a speriat, s-a dus să ia mașina, m-a luat alt băiat că mi-era rău, îmi venea să cad pe jos. Am ajuns la spital, s-au comportat frumos unii medici, dar alții s-au comportat ca neprofesioniștii. Au venit și mi-au zis că trebuie să facem perfuzii. Eu le-am zis: vă rog frumos, am stat în comă, am făcut mii de injecții, am fobie! Am zis  că plec acasă și ei au zis: pleacă!”, a declarant Daniel Onoriu, notează Click.

Daniel Onoriu a povestit că a vrut să plece acasă, însă i s-a făcut din nou rău, motiv pentru care a ajuns din nou în unitatea spitalicească, de data aceasta în scaunul cu rotile. 

”Când am ieșit din spital, m-am întâlnit cu Rebeca, cu mama și cu fi-mea Andreea. Erau trup și suflet lângă mine, dar mi s-a făcut iarăși rău. L-am rugat pe bodyguard să aducă scaunul cu rotile. M-au dus iar în spital”,  a mai sportivul.

Daniel Onoriu: „Vreau să-i fac reclamație! S-a luat de mine, s-a comportat foarte urât”

De data aceasta, un adevărat scandal a pornit între fostul pilot de curse și medicii de la camera de gardă. Daniel Onoriu susține că un medic rezident i-a vorbit foarte urât.

„Acolo în spital, m-a pus un doctor pe scaun și vine un rezident și-mi zice: <<bă, băiatule, ce cauți tu pe patul de spital?>> U n puști de vreo 25-30 de ani, care mi-a zis exact așa:«Ce cauți pe scaun? Da-te jos imediat !» Vreau să-i fac reclamație! S-a luat de mine, s-a comportat foarte urât. Eu i-am zis că nu pot să stau în picioare! Vorbea urât și am zis că vreau să plec și am plecat!”, a mai spus nepotul regretatei Gabi Luncă.

Trecând peste acel moment, Daniel Onoriu a ținut să le mulțumească cadrelor medicale care i-au acordat primul ajutor, menționând faptul că ar trebui tras la răspundere tânărul care i-a vorbit urât. 

„Mulțumesc tuturor medicilor pentru că a lucrat Dumnezeu prin mâinile lor, dar acel medic trebuie tras la răspundere! Nu așa se comportă un medic cu un om bolnav!”, a mai spus Daniel Onoriu pentru sursa citată mai sus. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel