Daniel Onoriu, declarații surprinzătoare, la o zi după ce a anunțat divorțul de soția sa, Isabela: ”Mi-e dor de fosta mea iubită, Simona Chiţac”

Data publicării:
Sursa foto: Daniel Onoriu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Daniel Onoriu, Facebook

Daniel Onoriu a făcut declarații uluitoare, la doar o zi după ce a anunțat că divorțează de soția sa, Isabela. 

Daniel Onoriu a anunțat ieri, pentru a doua oară, faptul că urmează să se despartă de soția lui definitiv. În urmă cu două săptămâni, pilotul de curse dădea același anunț șocant, motivul acestei rupturi fiind din cauza faptul că Isabela nu îl apreciază suficient de tare pe acesta. Tot atunci însă, bărbatul a rectificat totul și a spus faptul că a fost doar o strategie de marketing, iar în realitate își iubește soția foarte mult. Nici mult nu a trecut însă, că Daniel Onoriu a anunțat că despărțirea de soția lui a fost una adevărată, ba chiar cei doi nu mai locuiesc deja împreună.

”Am fost părăsit. Tot ce am făcut cu ceva timp în urmă a fost o idee venită pe moment ca să scap de acuze. A fost real motivul divorțului, dar am încercat să-l ascund, creând o scăpare. Soția mea actuală nu mă iubește, nu apreciază gesturi și cel mai dureros e că nu vrea să îmi facă un copil măcar”, a scris Daniel Onoriu pe rețelele de socializare.

Daniel Onoriu a declarat faptul că vrea pe cineva lângă el care să-l merite și să-l iubească cu adevărat. Mai mult decât atât, bărbatul a ținut să îi ureze toate cele bune Isabelei. 

”Urmează divorțul. Nu știu dacă mă voi căsători vreodată, dar, cu siguranță, o să-mi fac o iubită care să mă merite și care să mă iubească. Nu dau multe detalii, dar o să am grijă de ea, oferindu-i tot ce își dorește când o să am și îi doresc tot binele din lume și să fie fericită”, a mai scris Daniel Onoriu.

Daniel Onoriu, presimțire tulburătoare despre moartea sa: „A început Dumnezeu să lucreze cumplit de tare cu mine”

Isabela Onoriu a confirmat divorțul de soțul ei

Chiar dacă nu a vrut să ofere prea multe declarații, soția pilotului de curse a confirmat cele spuse de fostul ei partener de viață. Mai mult, Isabela mărturisește faptul că nu mai există nicio cale de împăcare.

”Nu vreau să comentez nimic din spusele lui Daniel, eu sunt un om decent, nu sunt persoană publică, nu vreau să apar nicăieri cu nimic, este adevărat că ne-am despărțit, iar din partea mea nu mai e nicio cale de a mai fi împreună (...) Da, este adevărat (n.r. nu mai locuiesc împreună)”, a spus Isabela Onoriu pentru Spynews.ro.

Daniel Onoriu, declarații uluitoare

După ce a anunțat că el și soția sa vor divorța, Daniel Onoriu a făcut noi declarații surprinzătoare. Mai exact, fostul pilot de curse a recunoscut că îi este doar de fosta sa soție, Simona Chițac, cu care a fost împreună timp de zece ani. De asemenea, De asemenea, Daniel Onoriu a mărturisit că de șase ani se gândește în fiecare zi la fosta lui parteneră de viață și că regretă că nu mai formează un cuplu din cauza faptului că s-au înșelat reciproc.

”Ca să știți ce e în sufletul meu! De șase ani mă gândesc zilnic la ea și mă chinuie gândul că jumătatea mea nu mai e a mea! Nu mă gândesc să ne împăcăm, pentru că m-a înșelat, pentru că și eu am înșelat-o, dar uite cum stau și prin ce trec”, a scris Daniel Onoriu pe Facebook.

Citește și: Daniel Onoriu a anunțat din nou că divorțează: ”O să-mi fac o iubită care să mă merite” Ce se întâmplă cu fostul pilot de curse



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel