Soția lui Daniel Onoriu confirmă divorțul de pilot: „Nu mai e nicio cale de a mai fi împreună”

Data publicării:
Sursa foto: Daniel Onoriu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Daniel Onoriu, Facebook

Isabela Onoriu a oferit prima declarație, după ce soțul ei a declarat din nou faptul că cei doi s-au despărțit.

Daniel Onoriu a anunțat astăzi, pentru a doua oară, faptul că urmează să se despartă de soția lui definitiv. În urmă cu două săptămâni, pilotul de curse dădea același anunț șocant, motivul acestei rupturi fiind din cauza faptul că Isabela nu îl apreciază suficient de tare pe acesta. Tot atunci însă, bărbatul a rectificat totul și a spus faptul că a fost doar o strategie de marketing, iar în realitate își iubește soția foarte mult. Nici mult nu a trecut însă, că Daniel Onoriu a anunțat că despărțirea de soția lui a fost una adevărată, ba chiar cei doi nu mai locuiesc deja împreună.

”Am fost părăsit. Tot ce am făcut cu ceva timp în urmă a fost o idee venită pe moment ca să scap de acuze. A fost real motivul divorțului, dar am încercat să-l ascund, creând o scăpare. Soția mea actuală nu mă iubește, nu apreciază gesturi și cel mai dureros e că nu vrea să îmi facă un copil măcar”, a scris Daniel Onoriu pe rețelele de socializare.

Daniel Onoriu a declarat faptul că vrea pe cineva lângă el care să-l merite și să-l iubească cu adevărat. Mai mult decât atât, bărbatul a ținut să îi ureze toate cele bune Isabelei. 

”Urmează divorțul. Nu știu dacă mă voi căsători vreodată, dar, cu siguranță, o să-mi fac o iubită care să mă merite și care să mă iubească. Nu dau multe detalii, dar o să am grijă de ea, oferindu-i tot ce își dorește când o să am și îi doresc tot binele din lume și să fie fericită”, a mai scris Daniel Onoriu.

Daniel Onoriu, presimțire tulburătoare despre moartea sa: „A început Dumnezeu să lucreze cumplit de tare cu mine”

Ce spune Isabela Onoriu despre aceste declarații

Chiar dacă nu a vrut să ofere prea multe declarații, soția pilotului de curse a confirmat cele spuse de fostul ei partener de viață. Mai mult, Isabela mărturisește faptul că nu mai există nicio cale de împăcare.

”Nu vreau să comentez nimic din spusele lui Daniel, eu sunt un om decent, nu sunt persoană publică, nu vreau să apar nicăieri cu nimic, este adevărat că ne-am despărțit, iar din partea mea nu mai e nicio cale de a mai fi împreună (...) Da, este adevărat (n.r. nu mai locuiesc împreună)”, a spus Isabela Onoriu pentru Spynews.ro.

Cum s-au cunoscut cei doi

În urmă cu doar puțin timp, Daniel Onoriu avea doar cuvinte de laudă la adresa femeii care i-a fost alături în cea mai dificilă perioadă din viața lui. Pe Isabela a cunoscut-o pe rețelele de socializare, unde a fost acaparat de frumusețea ei.

"Noi suntem împreună cam de șase ani. Am agățat-o pe Facebook, am văzut-o, am leșinat, nu mai puteam. Cu vrăjeala, ce faci, ești cea mai frumoasă femeie din lume, nu știu ce și gata, am vrăjit cu ea cam o săptămână. Înainte să mă văd cu ea, m-am văzut cu una care m-a și țepuit cu vreo 86.000 de euro și îi trimit poze: mâine mă văd cu ea și o iau de nevastă. M-am văzut cu ea, mă frate, s-a urcat în mașină și am leșinat. Nu se poate, ca în filme. Ne-am dus la un restaurant, ne-am întâlnit cu fata aia și după două săptămâni mi-a devenit soție.", a povestit Daniel Onoriu la Xtra Night Show.

Cum l-au transformat problemele de sănătate pe Daniel Onoriu. Fostul pilot de curse a îmbătrânit prematurGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel