Daniel Onoriu, presimțire tulburătoare despre moartea sa: „A început Dumnezeu să lucreze cumplit de tare cu mine”

Data publicării:
Daniel Onoriu, captură video PRO TV
Descriere foto: Daniel Onoriu, captură video PRO TV

Daniel Onoriu a făcut confesiuni cutremurătoare despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat. Fostul pilot de curse a stat în comă timp de 55 de zile

Daniel Onoriu a stat față în față cu moartea. Fostul pilot de curse a fost în comă timp de 55 de zile, în urma unor complicații apărute după operația la stomac. Sportivul ajunsese să cântărească 114 kilograme, iar dorința de a slăbi l-au împins să ceară ajutorul medicilor din Turcia, pentru a-l opera. Onoriu a fost supus unei intervenții chirurgicale de micșorare a stomacului - gastric sleeve, însă rezultatul a fost unul aproape tragic. Complicațiile apărute în urma intervenției l-au adus în comă pe sportiv, care a stat timp de 55 de zile inconștient.

Isabela Onoriu, informații CUTREMURĂTOARE despre operația soțului ei: ”A fost măcelărit”

Fostul pilot spune că a a avut o presimțire legată de moartea sa, astfel că sufletul l-a îndreptat către credință. El spune că s-a pocăit și că de atunci, Dumnezeu i-a deschis toate ușile.

”Sunt nepocăit, și dacă mor acum, mă duc direct în iad. Te rog din tot sufletul meu, vino la mine să te rogi pentru mine și asta a făcut. A venit la mine, ne-am rugat, s-a rugat pentru mine. M-a liniștit, mi-a dat așa o căldură. Simțeam că mă duc în Rai dacă mor, eram liniștit. A vrut Dumnezeu să trăiesc. Am ținut post pentru prima dată în viața mea. Am fost un rebel. Vitezoman pe stradă, pe apă, la curse, pe asfalt. După ce am luat decizia de a mă pocăi, a început Dumnezeu să lucreze cumplit de tare cu mine și mi se deschid toate ușile. Mi s-a schimbat viața. Dumnezeu a început să mă ajute”, a povestit Daniel Onoriu la Antena Stars, potrivit Spynews.


Daniel Onoriu, confesiuni cutremurătoare despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat


Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, Daniel Onoriu a făcut vorbit despre momentele grele prin care a trecut. Fostul pilot de curse a povestit că medicii au fost rezervați în privința lui și doar o minune a putut să-l salveze.

„Totul a început pe Facebook, unde am văzut o reclamă (n.r. – referitoare la operația de micșorare a stomacului). Aveam 115 kilograme și am vrut să slăbesc, ceea ce am și reușit, pentru că acum am 71 de kile. Am ajuns în luna noiembrie în Turcia, mi-am luat avion, am plecat acolo împreună cu soția mea. Am ajuns acolo, după care totul ok. Am ajuns la spital, care arăta ca la NASA, pe cuvântul meu. Cel mai frumos…lux suprem. Am ajuns acolo, mi-au făcut analize o grămadă de ore, după care m-au operat în următoarea zi. M-am trezit după două-trei zile și am plecat acasă împreună cu nevastă-mea. La aeroport, soția a cerut scaun cu rotile, nu puteam să merg. Pe drum, în taxi, simțeam orice gropiță, denivelare, parcă îmi dădea ceva în burtă.

Daniel Onoriu: „Am început să plâng ca un copil”


De la aeroportul din Turcia mi s-a rupt filmul. Nu mai știu nimic. Tot ce povestesc știu de la soția mea. Am ajuns acasă, după două zile, am căzut și am vomitat 2 litri de sânge pe gură. Nevasta nu știa cum să reacționeze. M-a luat ambulanța, m-a dus la Urgențe, unde mi s-a făcut endoscopie. Aveam tensiunea 7. Dacă îmi făceau anestezie, muream pe loc, pentru că nu mai aveam aer. Am făcut pe mine de durere. M-au operat din prima, stomacul meu era deja mic, dar mi l-au tăiat și mai mult, ca să-l coase. Totul s-a întâmplat pe viu. Eu nu mai știu durerile mele, doar Dumnezeu le știe. Diagnosticul primit a fost stomac rupt. Nu știu de ce. M-au operat și am stat 55 de zile în comă. Când mi-am dat seama ce mi s-a întâmplat, am început să plâng ca un copil.”, a spus Daniel Onoriu.

Fostul pilot de curse a îmbătrânit prematur


Ororile prin care a trecut l-au transformat radical pe Daniel Onoriu. Mult mai slab, cu părul cărunt, fostul pilot de curse a mărturisit că problemele prin care a trecut l-au apropiat de cele sfinte, astfel că s-a pocăit.

 „Să vezi câte operații am pe mine…Și acum îmi este greu să merg. Pot să mănânc două guri. M-am dus viu (n.r. – în Turcia) și am venit mort.(...) M-am făcut penticostal. Eu cred în Dumnezeu, doar Dumnezeu mi-a dat viață” , i-a spus lui Cătălin Măruță. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel