Sortimentul de brânză preferat, în funcţie de zodia ta! BONUS: recomandări de reţete uşoare pentru un plus de savoare!

Data publicării:
Unsplash.com/ autor mohamed hassouna
Descriere foto: Unsplash.com/ autor mohamed hassouna

Brânza este alimentul care dă savoare mâncărurilor noastre preferate, de la pizza, nachos, cheeseburgeri și sosuri cremoase, dar este la fel de delicioasă consumată şi ca atare. S-ar putea să aveți câteva brânzeturi preferate care lipsesc rar de pe lista de cumpărături.

Dar dacă sunteți în căutarea unor brânzeturi noi, de ce să nu încercați unul care să vi se potrivească perfect? Iată cea mai bună brânză pentru zodia ta, împreună cu câteva idei de rețete recomandate de astrologul Joshua MacGuire, pentru EatingWell.com:


 
Brânza favorită a zodiei tale

Berbec: Mozzarella

Mozzarella di bufala artizanală din Italia sau chiar mozzarella burrata ar fi perfecte pentru gusturile Berbecului - are un centru cremos, moale, ca inima acestor nativi, deși poate că nu vor să știi asta. Spre deosebire de brânzeturile maturate Brie sau Cheddar, mozzarella este gata de mâncare imediat, precum Berbecul, care este gata pentru orice! Există atât de multe modalități de a te bucura de ea. Ce zici de nişte frigărui de roșii, mozzarella, piersică și prosciutto? Deja ai gura apă?

Taur: Gorgonzola

Gorgonzola este perfectă pentru Taur, semnul asociat cu banii și luxul. Poate fi untos, ferm și sărat și are și o aromă neașteptată, puţin înţepătoare - asemănător cu gustul pe care îl poate lăsa un Taur când îl contrazici. În același timp, Gorgonzola este sfărâmicioasă şi cedează uşor la atingere. S-ar putea să pună o faţadă puternică, dar ceea ce își doresc cu adevărat Taurii este iubirea. Încercați această brânză delicioasă pe o pizza cu smochine, alături de un pahar de vin.

Gemeni: Brie

Brie este o alegere excelentă pentru Gemeni, deoarece, la fel ca semnul, este pufos (bun la discuții mici între prieteni). Brânza are, de asemenea, o coajă exterioară înflorită, cu un interior neted și contrastant (la fel ca dubla personalitate a Gemenilor). Brie este, de asemenea, moale și cu nuci crocante ce îţi surprind simţurile, la fel ca Gemenii. Încercați-l cu nuci condimentate pentru un aperitiv distractiv în acest sezon de sărbători.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel