Sorinel Copilul de Aur a fost prins drogat la volan. Ce decizie au luat judecătorii în privința manelistului

Sursă foto: Youtube/ Manele TV, Sorinel Copilul de Aur
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Manele TV, Sorinel Copilul de Aur

Sorinel Copilul de Aur a ajuns în fața judecătorilor, după ce a fost prins drogat la volan. 

Problemele se țin în lanț de Sorinel Copilul de Aur. După ce a fost prins sub influența substanțelor interzise, judecătorii au luat o decizie, în privința artistului. 

Ce decizie au luat judecătorii în privința manelistului

Chiar la începutul acestui an, manelistul a fost oprit de oamenii legii în trafic. În urma testării antidrog, s-a depistat că Sorinel Copilul de Aur consumase droguri. Atunci, în urma cercetărilor, pe numele manelistului a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanțe. Artistul a decis să conteste măsura, însă fără succes însă, întrucât procurorii i-au respins cererea.

Concret, conform informațiilor apărute pe portalul instanțelor de judecată, Sorinel Copilul de Aur este cercetat pentru "consumul ilicit de droguri, conform Legii 143/2000 art. 4".

„Solutia pe scurt: În temeiul art. 345 al. 1 şi al. 2 C. Pr. Pen., respinge, ca neîntemeiate, cererile şi excepțiile formulate de către inculpatul Alecu Cristian Sorin. În temeiul art. 346 al. 2 C. Pr. Pen., constată legalitatea sesizării instanței cu rechizitoriul nr. **** din data de 05.01.2023 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova, prin care s-a dispus trimiterea în judecată, a inculpatului ALECU CRISTIAN SORIN, cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe prev. de disp. art. 336 al. 2 C. Pen. şi deţinere, fără drept, de droguri de mare risc pentru consum propriu, prev. de art. 4 al. 1 şi 2 din Legea nr. 143/2000, ambele cu aplicarea art. 38 al. 1 C. Pen. Constată legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală în dosarul nr. **** din data de 05.01.2023 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova. Dispune începerea judecății în cauza privind pe inculpatul Alecu Cristian Sorin.", se arată în hotărârea judecătorească. 

Cu toate astea, artistul nu și-a pierdut speranța, astfel că a formulat contestație împotriva încheierii judecătorului de cameră preliminară, însă și de data aceasta i-a fost respisă de magistrați ca fiind nefondată. Acum,Sorinel Copilul de Aur este nevoit să plătească cheltuielile de judecată.

„Soluția pe scurt: Respinge ca nefondată contestaţia formula tă de contestatorul-inculpat Alecu Cristian Sorin împotriva încheierii din 23.03.2023 pronunţată de judecătorul de Cameră Preliminară din cadrul Tribunalului Dolj în dosarul nr. ****. În baza art. 275 alin. 2 C.pr.pen. obligă contestatorul-inculpat să plătească suma de 200 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă."

Citește și: Dan Negru, dezamăgit de „civilizația” din România: „Oriunde în lumea, pe caniculă, am găsit apă gratis”

Ce se întâmplă cu Daniel Balaciu după ce a dus-o pe Dana Roba în pragul morții. Judecătorii au decis!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 19 iul 2023, 12:17 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience